Hitta Björn Axén i Din stad

Intressant att veta om Björn Axén ...

Björn Axén erbjuder frisör, hårvårdsprodukter och utbildning inom hårvård

Lär känna Björn Axén

Björn Axén är ett av Sveriges mest välkända hårvårdsvarumärken och med över 50 år i branschen vågar de säga att de kan allt om hår. De har en bred portfölj av omtyckta hårvårdsprodukter och värmeverktyg.

Deras frisörsalonger i Stockholm och Göteborg är mycket välbesökta och deras frisörer är kända för sin service och kunskap. På prisvinnande Björn Axén Academy håller de utbildningar och kurser inom hår och makeup.

De har kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. De värdesätter ödmjuhet, kompetens och ambition.

Deras produkter säljs via de flesta välsorterade återförsäljare inom hårvård, men via hemsidan bjornaxen.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Björn Axéns bakgrun

Björn Axén grundades 1963 av en man med samma namn, som var utbildad av Monsieur Alexandrede Paris.

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.