Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Björn Axén.

Letar du efter de bästa Björn Axén-erbjudandena?

Om du letar efter de största Björn Axén-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Björn Axén eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Björn Axén och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Hitta Björn Axén kataloger i din stad

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Björn Axén, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Björn Axén erbjuder frisör, hårvårdsprodukter och utbildning inom hårvård

Lär känna Björn Axén

Björn Axén är ett av Sveriges mest välkända hårvårdsvarumärken och med över 50 år i branschen vågar de säga att de kan allt om hår. De har en bred portfölj av omtyckta hårvårdsprodukter och värmeverktyg.

Deras frisörsalonger i Stockholm och Göteborg är mycket välbesökta och deras frisörer är kända för sin service och kunskap. På prisvinnande Björn Axén Academy håller de utbildningar och kurser inom hår och makeup.

De har kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sin egen och företagets utveckling. Björn Axén eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. De värdesätter ödmjuhet, kompetens och ambition.

Deras produkter säljs via de flesta välsorterade återförsäljare inom hårvård, men via hemsidan bjornaxen.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Björn Axéns bakgrun

Björn Axén grundades 1963 av en man med samma namn, som var utbildad av Monsieur Alexandrede Paris.