Tiendeo official website

Erbjudanden Bang & Olufsen

Mer än en månad

  Erbjudanden av Bang & Olufsen

  Letar du efter de bästa Bang & Olufsen-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bang & Olufsen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bang & Olufsen eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bang & Olufsen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bang & Olufsen-katalogen "Erbjudanden Bang & Olufsen" giltig från från 2/5 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Bang & Olufsen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bang & Olufsen är en dansk tillverkare av exklusiv hemelektronik.

  Lär känna Bang & Olufsen

  Företaget har med tiden blivit känt för sin design och produkterna har genom detta och tekniken kommit att bli mycket exklusiva. Redan 1934 tillverkade man Hyberdo 5 RG Steel, en golvstående radiomodell i funktionalistisk design med kromad stålställning och svartlackerade sidor. En designikon blev radioapparaten Beolit 39 som företaget lanserade julen 1938. Det var en av de första radioapparaterna pressad i bakelit. De har skapat många designklassiker som har gett företaget en rad utmärkelser och platser på utställningar. Bland annat finns en del produkter i den permanenta utställningen Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Bang & Olufsen utvecklar också exklusiva bilstereosystem åt Audi och Aston Martin.

  Butikens öppettider är vardagliga och finns exempelvis på platser så som Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Via den globala hemsidan bang-olufsen.com är det dock alltid öppet. Här kan du finna erbjudanden, nyheter och kampanjer. Dessutom kan du finna deras kundservice via hemsidan.

  Bang & Olufsen

  Bang & Olufsen grundades 17 november 1925 av Peter Bang och Svend Olufsen med hjälp av kapital från sina respektive fäder.

  Bang & Olufsen hjälper människor med funktionsnedsättning

  På Bang & Olufsen strävar de efter att göra sin teknik tillgänglig för personer med funktionsnedsättning och de arbetar kontinuerligt med att förbättra tillgängligheten på deras webbplats. Oavsett om du använder hjälptekniker som en skärmläsare, ett förstoringsglas eller röstigenkänningsprogram, är deras mål att göra din användning av Bang & Olufsens webbplats till en framgångsrik och trevlig upplevelse.

  Bang & Olufsen arbetar tillsammans med erfarna tillgänglighetskonsulter för att vidta de åtgärder som krävs för att uppnå väsentlig överensstämmelse med WCAG. Bang & Olufsen använder världens ledande mjukvaruföretag för webbplatsstyrning, Siteimprove, för att tillhandahålla olika tillgänglighetsbedömningstjänster som Bang & Olufsen A / S använder för kontinuerlig självutvärdering av Bang & Olufsen-webshoppen.