Erbjudanden av Zocalo

 • Logo Subway

  California Chicken Guacamole

  Publicerades idag

  Se erbjudandet

Andra användare tittade även på

 • Logo Subway

  California Chicken Guacamole

  Publicerades idag

  Se erbjudandet

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Zocalo katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Zocalo ...

Zócalo serverar fräsch och hälsosam mexikansk mat och streetfood

Lär känna Zócalos

De kallar sin mat för Fresh Happy Mex – mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.  Inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco, ett område där det traditionella mexikanska köket möter den fräscha kaliforniska matkulturen.

De har flera restauranger i Sverige. Dessa finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & KarlstadÄrlig Mat är deras sätt att bli helt transparenta mot sina gäster. På deras hemsida zocalos.se och på din nota på restaurangen kan du se alla ingredienser i deras mat. Det hjälper dig att göra ett medvetet och bra val. Nedan finns innehållsförteckningarna till alla rätter på deras meny.

Hos Zócalo handlar hela måltiden om råvaran. Därför behandlar de den med respekt när de utformar receptet, väljer den, förbereder den, blandar den med andra råvaror, hettar upp den och paketerar den.


Zócalos bakgrund

Deras första restaurang öppnade under namnet Serrano i köpcentrumet Kringlan i Reykjavik 2002. I Sverige öppnade den första resturangen 2009 i Vällingby.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer