• Logo Yogiboost

  New offers

  6 dagar kvar

  Se erbjudandet

Andra användare tittade även på

 • Logo Subway

  California Chicken Guacamole

  9 dagar kvar

  Se erbjudandet

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Yogiboost katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Yogiboost ...

Yogiboost är en svensk kedja som erbjuder frozen yoghurt

Lär känna Yogiboost

Engler Invest AB är ett svenskt familjeföretag, som äger och driver den populära frozen yoghurt kedjan Yogiboost i Sverige. De har en lång och gedigen kommersiell erfarenhet av att leda, driva och utveckla internationella affärskoncept. Yogiboost erbjuder Sveriges största utbud av frozen yoghurt, milkshakes och smoothies. Med minst 10 goda smaker av deras frozen yoghurt och mer än 70 smakliga tillbehör blir kundens kombinationsmöjligheter nästintill oändliga. Unika smakupplevelser skapas av kunden som väljer själv sina ingredienser. De erbjuder även ett sortiment av varma och kalla drycker, samt ett utbud av kakor. 

Glass i alla former är starkt förknippad med förväntan, glädje, njutning och inte minst belöning. För att tillmötesgå kundernas förväntan och behov, tillhandahåller de ett brett sortiment med hög kvalité och bra kundservice i en kreativ och välkomnande miljö. En plats där människor kan umgås med vänner och familj, för att njuta av en trevlig stund tillsammans och en härlig smakupplevelse.

Öppettiderna är vardagliga och deras butiker finns på platser så som Halmstad, Uddevalla, Helsingborg och Malmö. Via deras hemsida yogiboost.se kan du dessutom beställa hem det du är sugen på.

Yogiboosts bakgrund

Kedjan grundades och har funnits i Sverige sedan 2012.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer