Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Yogiboost.

Letar du efter de bästa Yogiboost-erbjudandena?

Om du letar efter de största Yogiboost-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Yogiboost eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Yogiboost och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Maj 2024" giltig från från 20/5 till till 31/5.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo Complé Konditori
  • Logo Frozen Yogurt Factory
  • Logo Freshii
  • Logo Konditori Katarina
  • Logo Chili & Wok
  • Logo Forno Romano

Yogiboost, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Yogiboost är en svensk kedja som erbjuder frozen yoghurt

Lär känna Yogiboost

Engler Invest AB är ett svenskt familjeföretag, som äger och driver den populära frozen yoghurt kedjan Yogiboost i Sverige. De har en lång och gedigen kommersiell erfarenhet av att leda, driva och utveckla internationella affärskoncept. Yogiboost erbjuder Sveriges största utbud av frozen yoghurt, milkshakes och smoothies. Med minst 10 goda smaker av deras frozen yoghurt och mer än 70 smakliga tillbehör blir kundens kombinationsmöjligheter nästintill oändliga. Unika smakupplevelser skapas av kunden som väljer själv sina ingredienser. De erbjuder även ett sortiment av varma och kalla drycker, samt ett utbud av kakor. 

Glass i alla former är starkt förknippad med förväntan, glädje, njutning och inte minst belöning. För att tillmötesgå kundernas förväntan och behov, tillhandahåller de ett brett sortiment med hög kvalité och bra kundservice i en kreativ och välkomnande miljö. En plats där människor kan umgås med vänner och familj, för att njuta av en trevlig stund tillsammans och en härlig smakupplevelse.

Öppettiderna är vardagliga och deras butiker finns på platser så som Halmstad, Uddevalla, Helsingborg och Malmö. Via deras hemsida yogiboost.se kan du dessutom beställa hem det du är sugen på.

Yogiboosts bakgrund

Kedjan grundades och har funnits i Sverige sedan 2012.