Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stars and Stripes.

Letar du efter de bästa Stars and Stripes-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stars and Stripes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stars and Stripes eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stars and Stripes och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Juni & juli 2024" giltig från från 17/6 till till 30/6.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Stars and Stripes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stars and Stripes är en restaurang som har fokus på grillad mat.

Lär känna Stars and Stripes

Stars and Stripes kallar sig för ett modernt steakhouse eftersom de älskar grillad mat.

Men det betyder inte bara kött. För dem handlar det om fantastiska smaker, naturliga råvaror och att faktiskt ta ansvar för sin omvärld. Därför har de satsat mycket på att bli tillgängligare och hållbarare med fler alternativ för dig som vill äta grönare.

Deras meny skapar ett spännande möte mellan det amerikanska och koreanska köket. De blandar sina Stars signatursmaker med favoriter som miso, kimchi och sriracha för att skapa en helt ny upplevelse. I menyn hittar du både mindre och lite större rätter. Deras tanke är att du ska kunna testa flera rätter och på så sätt få en ännu bättre upplevelse. Är ni sugna på att testa mycket kan ni alltid dela på flera rätter tillsammans.

I Sverige har resturangerna frikostiga öppettider och finns på platser så som Kalmar, Vänersborg och Karlskrona. Via hemsidan kan du finna mer information om resturangerna, och även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Stars and Stripes bakgrund

Stars and Stripes har funnits i Sverige i flera år.