Erbjudanden av Spelbutiken

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Spelbutiken katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

Spelbutiken, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Spelbutiken är vad det låter, de erbjuder en mängd varor inom olika former av spel, både online och sällskap.

Lär känna spelbutiken

Spelbutiken är för dig som gärna vill spela olika former av spel i alla dess former, eller åtminstone någon av dem. Här finns exempelvis ett stort utbud fö dig som gillar tv-spel, både med konsoler och handkontroller, men även tillhörande spel. Exempelvis finns det i dessa kategorier playstation 4, Xbox one, och även retro-spel. Utöver det finns även olika former av brädspel för dig som hellre vill spela analogt med dina vänner. Dessutom finns det i butiken både olika kortspel, så som klasiska UNO, Pokemon och Card against humanity. Utöver dessa typer av spel kan du även fynda filmer och filmboxar. Med andra ord är Spelbutiken en perfekt lösning för dig som vill hitta på en rolig hemaktivitet.

Spelbutiken finns enbart online via deras hemsida, därmed behöver du inte tänka på att försöka hitta en butik nära dig utan istället kan du via några enkla klick beställa hem just ditt spel direkt på posten. Allt för att det ska bli så enkelt som möjligt. Via hemsidan spelbutiken.se hitta du även information om kundtjänst, erbjudanden, varor, rea, och annan bra information för just dig och ditt spelbehov.

Lär känna Spelbutiken

Företaget har funnits sedan 2001.

Spelbutiken ger dig rabattpoäng

Spelbutiken vill gärna glädja sina goda kunder, så därför får du Spelbutiken points varje gång du handlar hos dem. Dessa points kan du använda nästa gång du gör en beställning. Så här fungerar det.

1. För att TJÄNA points. När du handlar på Spelbutiken, får du automatiskt points på ditt konto 22 dagar efter beställningen har skickats. Klicka på "Min Profil" för att se din points-status. Dessa points är exklusiva för ditt konto och kan inte föras över eller användas på ett annat konto.

2. ANVÄNDA: För att använda points, så klickar du på "Använd mina points" i snabbkassan (notera att du måste vara inloggad). Då ändras summan på din beställning som du har valt att använda dina points på.