Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från SOOK.

Letar du efter de bästa SOOK-erbjudandena?

Om du letar efter de största SOOK-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SOOK eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från SOOK och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Juni & juli 2024" giltig från från 17/6 till till 30/6.

Hitta SOOK kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

SOOK, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

SOOK är en restaurang som finns i i Mall of Scandinavia

Lär känna SOOK

SOOk vill frälsa de svenska smaklökarna med äkta streetfood från Mellanöstern. Alltid vällagat, härligt rörigt och alltid olagom gott. Med deras rötter i Mellanöstern, genuina smaker och höga ambitioner skall de sprida SOOKs vibe och godhet till alla. De vill skapa en skön plats där både nya och gamla svenskar kan mötas. Där man skrattar, äter, spiller, pratar med mat i munnen, blir glad och mätt. - De vet att de är efterlängtade.

Deras passion för att tillgängliggöra Mellanösternköket för alla kunde förvekligas och fortsätta utvecklas genom kreativitet, entreprenörskap och envist arbete. Sedan snart 30 år har det lilla växt till något lite större och verksamheten spänner numera över allt från produktion, import och distribution, till food- and beverage.

Resturangen finns både i centrala Stockholm, men även i Kista och de har vardagliga öpettider. Via hemsidan sook.se kan du finna deras meny och mer information om resturangen.

SOOKs bakgrund

När pappa Hratch kom till Sverige från Beirut på 60-talet var väskan tom på kläder, men full av kryddor, bulgur och olivolja. Resturangen öppnades för cirka 30 år sedan.