Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Saffran.

Letar du efter de bästa Saffran-erbjudandena?

Om du letar efter de största Saffran-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Saffran eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Saffran och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren "" giltig från till .

Hitta Saffran kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Saffran, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Saffran är en restaurang med fokus på spansk mat så som tapas

Lär känna Saffran

Spansk matlagning är till stor del regional och bygger på produkter som hämtas från den närmaste trakten, men gemensamt för hela Spanien är en färgglädje i matlagningen och en förmåga att förvandla råvaror till verklig kokkonst.

Den meny Saffran valt är baserad på riktigt genuin mat; mat från de spanska byarna - rättfram, enkel och smakrik.

De på Saffran hoppas att deras gäster får möjlighet att nån gång resa till det genuina Spanien och själva njuta av den traditionella matlagningen, men tills dess hoppas de att ni ska finna en njutning i att äta den hos Safran.

Saffrans resturang finns i Sundvsall och har vardagliga öppettider. Via hemsidan saffran.nu kan du hitta mer information så som nyheter, menyer, kontaktuppgifter och mycket mer.

Bords- och matbeställning kan göras via telefon från kl 13, inte via e-post.

Saffrans bakgrund

Saffran har funnits i Sundsvall i flera år.