Dryck Meny

2 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Melanders-erbjudandena?

Om du letar efter de största Melanders-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Melanders eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Det finns för närvarande 2 Melanders-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Melanders-katalogen "Dryck Meny" giltig från 01/06/2022 till 02/07/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Melanders katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i din stad

Melanders, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Melanders, eller Melanders fisk som de egentligen heter, fokuserar på just fisk, Både genom försäljning men även via restauranger.

Lär känna Melanders

Melanders är sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att de får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. 

Men deras gebit handlar inte bara om råvaror. Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och moder naturs nycker. De flesta av deras erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs de påstå att de vet vad de pratar om.

Deras långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet, oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt – genomsyrar förstås även deras restaurangkoncept. De har både resturanger och butiker, alla med varadgliga öppettider. Dessa finns på flera platser i Stockholm. Detta gäller även resturangerna. förutom detta så finns deras onlinebutik på hemsidan melanders.se där du hittar delar av deras sortiment, men även kampanjer.

Melanders bakgrund

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har deras främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor