Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Le Croissant.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Le Croissant katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i din stad

Le Croissant, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Le Croissant är som namnet skvallrar om, ett franskt café

Lär känna Le Croissant

Le Croissant är ett franskt café som bjuder på presskaffe, stort utbud av espresso, god mat och romantik. I en avslappnad, fransk miljö erbjuds gästen att både uppleva och smaka på Frankrike. Här kan man avnjuta sitt kaffe tillsammans med croissanter och vällagad mat à la minute. För alla sinnens välbefinnande serveras maten vid bordet av leende personal. I romantikens tecken kan gästerna för evigt låsa fast sin kärlek med ett ­kärlekslås. Le Croissant ger kunden en upplevelse av vårt älskade Paris.

Le Croissant serverar som en lika viktig del som kaffet ­förvånansvärt bra mat à la minute, självklart är maten inspirerat av det franska köket. På deras ­effektiva och matiga meny finns bland annat fräscha sallader, färsk pasta, surdegs­baguetter och ungsgratinerade smörgåsar. Deras caféer finns på platser så som Göteborg, Gävle, Kalmar och Luleå. Via hemsidan lecroissant.se kan du hitta mer information och även erbjudanden och nyheter.

Le Croissants bakgrund

Le Croissant grundades 1984 då grundaren var förälskad i Paris. Le Croissant skapades för att kombinera kärleken till Paris med passionen för kaffe och mat.

Kaffe med Le Croissant

För de på Le Croissant är kaffe lika självklart som vattnet som rinner under Pont des Arts. För den som gillar kaffe har de mycket att välja på. Bland annat deras klassiska franska presskaffe. Med denna bryggmetod får gästerna vara med när kaffet bryggs framför dem på bordet. Deras duktiga baristor serverar också gärna en kraftig espresso, caffè latte eller cappuccino. De erbjuder dessutom i konsumentförpackning deras eget espressokaffe i hel böna samt deras eget presskaffe. Som deras namn redan avslöjat serverar de självklart alltid färska croissanter men även annan fika. De är ett lätt romantiskt café med lika delar kaffe och mat.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor