Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Harrys.

Letar du efter de bästa Harrys-erbjudandena?

Om du letar efter de största Harrys-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Harrys eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Harrys och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Harrys, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Harrys är en svensk och familjär matkrog. Hos Harrys finner man alltid ett varmt och välkommande bemötande och den goda och vällagade maten står i centrum.

Lär känna Harrys

Harrys är en mötesplats för alla som vill njuta av vällagad mat från svenska traditioner tillagad av duktiga krögare. Konceptet är enkelt och okomplicerat, och Harrys nattklubbar Silver och Red finns för de som vill förlänga natten efter ett besök på Harrys restaurang.

Harrys öppettider är breda, och in nuläget finns ett flertal olika Harrys pubar runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Södermalm och Lund.

På harrys.se kan man följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Harrys meny och nyheter.

Harrys är en restaurang som serverar god och okomplicerad mat. Harrys favorithamburgare är ett säkert kort på menyn. Harrys har även ett eget ljust öl och en skotsk single malt whisky och nattklubbarna Sliver och Red.

Harrys bakgrund

Företaget grundades i början av 1990-talet i Falkenberg av Harry Nilsson.

Harrys har flera anställda och har även en restaurang i Oslo och även i Phuket, Thailand.

Harrys Foundation är en välgörenhetsorganisation som fokuserar på att förbättra möjligheterna för barn i den fattiga staden Khayelitsha utanför Kapstaden i Sydafrika.

Harrys hjälper till

Hos Harrys är du alltid i gott sällskap. Det är deras filosofi och syftar inte bara på upplevelsen du har som gäst hos oss. Det handlar lika mycket om hur vi behandlar varandra och att de agerar respektfullt och omsorgsfullt i alla lägen. Kort sagt, ett ansvarsfullt företagande är en av deras hörnstenar.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något, heter det som bekant. Av den anledningen skapade de insamlingsstiftelsen Harrys Foundation 2009. Inom stiftelsen har de samlats kring ett gemensamt initiativ att förbättra möjligheterna för barn och ungdomar i den fattiga och mycket utsatta kåkstaden Khayelitsha utanför Kapstaden i Sydafrika. Deras första projekt efter starten 2009 var att stötta skolan Ishikhoelho Public Primary School i Khayelitsha.