Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Harman Kardon.

Letar du efter de bästa Harman Kardon-erbjudandena?

Om du letar efter de största Harman Kardon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Harman Kardon eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Harman Kardon och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "Elgiganten Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från 10/05/2023 till 19/06/2023.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Media Markt
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Harman Kardon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Harman Kardon är en amerikansk tillverkare av olika lösning för ljudsystem

Lär känna Harman Kardon

Harman Kardon är världsledande inom uppkopplad bilteknik, livsstilslydinnovationer, professionella ljud- och belysningslösningar samt design och analys. De konstruerar lösningar för att förbättra livets upplevelser, förenkla hur människor interagerar med teknik och kopplar dem till världen runt dem.

De konstruerar produkter och lösningar för biltillverkare, konsumenter och företag över hela världen, inklusive anslutna bilsystem, ljud- och bildprodukter, företagsautomatlösningar; och anslutna tjänster. Deras begåvade arbetskraft och innovationsstyrka skapar värde för deras intressenter genom att möjliggöra rika upplevelser genom den anslutna bilen, anslutna företag och uppkopplade livsstil.

Audi ofiles från varje generation uppmanar Harman att leverera det bästa ljudet i studion och på scenen, hemma och på språng. Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras egna hemsida harmankardon.se där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Harman Kardon

Harman/Kardon grundades 1953 av Dr. Sidney Harman och Bernard Kardon. Harman/Kardon är en amerikansk tillverkare av audioutrustning för hemmabruk, såsom förstärkare, receivers, skivspelare, högtalare med mera.