Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ginza.

Letar du efter de bästa Ginza-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ginza-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ginza eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ginza och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Ginza, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ginza är ett svenskt postorderföretag som främst säljer musik, filmer, TV-spel och datorspel.

Lär känna Ginza

Ginza är en av Sveriges största och mest besökta e-handelsiter, och har funnits sedan slutet av 60-talet. Ginza säljer produkter som passar hela familjen till låga priser. Ginzas katalog utkommer flera gånger om året och är gratis.

Ginza öppettider i butiken är vardagliga och finns i Fåglum utanför Trollhättan. I Ginzas lager finns omkring 30 000 artiklar och cirka 200 000 beställningsvaror. Produktkategorierna är Ginza böcker, elektronik, hem och hushåll, spel, sport och fritid, prylar och lek, och filmer.

På sociala medier kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Ginzas rea och nyheter. Ginza har även en blogg som lyfter fram det senaste från företaget.

Ginza har dagligen ca 30 000 besökare, som förutom att handla även söker och läser om artister, låtar, filmer och skådespelare.

Ginzas bakgrund

Företaget grundades 1968 av Hans Haraldsson, som fortfarande är VD.

Ginza har omkring 70 anställda och verksamhet i hela Sverige.

Se mer på hemsidan ginza.se för information om produkter, erbjudanden, samt kontakt med Ginza kundtjänst.