Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Frozen Yogurt Factory.

Letar du efter de bästa Frozen Yogurt Factory-erbjudandena?

Om du letar efter de största Frozen Yogurt Factory-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Frozen Yogurt Factory eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Frozen Yogurt Factory och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Hitta Frozen Yogurt Factory kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Frozen Yogurt Factory, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Frozen Yoghurt Factory erbjuder frozen yoghurt med flera olika smaker och toppings

Lär känna Frozen Yoghurt Factory

Det första svenska self-service frozen yogurt konceptet! Svenska godsaker som blåbär, geléhallon och pepparkakor blandade med klassiker. Du komponerar allt efter smak och tycke. Du tar för dig av yogurten, väljer vilken/vilka toppings du vill ha och betalar sen för vad kalaset väger, enkelt.

Frozen Yoghurt Factory erbjuder frozen yoghurt med flera olika smaker och toppings. Exempelvis erbjuder de smaker så som vattenmelon, pistage, jordgubb, nougat, blåbär, med mera. Detta med toppings som choklad, nötter, polkagris, kolasås, och mycket mycket mer.

För de på Swedish Frozen Yogurt Factory är det viktigt att ta hänsyn till människor och miljö. Svenska råvaror är nyckelordet i deras verksamhet. De använder sig av förnyelsebart råmaterial som är biologiskt nedbrytbart till deras förbrukningsprodukter så som bägare, servetter och skedar.

Butiken har normala öppettider och finns på flera olika platser i Stockholm. På hemsidan frozenyoghurtfactory.se hittar du mer information, nyheter och erbjudanden.

Frozen Yoghurt Factorys bakgrund

Frozen Yoghurt Facory har funnits i Sverige flera år.