Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Freshii.

Letar du efter de bästa Freshii-erbjudandena?

Om du letar efter de största Freshii-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Freshii eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Freshii och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Subway "Dealicious" giltig från från 21/2 till till 5/3.

Hitta Freshii kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Freshii, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Freshii är en restaurangkedja som erbjuder fräsch mat.

Lär känna Freshii

Freshiis meny utvecklas ständigt. Faktum är att var 90: e dag rullar de ut en ny artikel som innehåller de senaste trenderna för hälsa och mat. Deras Lead Nutritionist testar och provar på evigt sätt för att göra dessa trender så näringsrika, tillgängliga och längtanvärda som möjligt. 

De är hårt pressade att tänka på en annan snabbt avslappnad plats som leds av näring på samma sätt som Freshii är, på deras skala. Gurkmejajuicer, Energii Bites och spannmålsskålar skummar bara ytan.

'Låt oss vara goda mot jorden' är en viktig del av deras mantra och en uppfattning som de är engagerade i hela deras nätverk. De kallar det Mission Green.

I Sverige finns inga egna resturanger, men via hemsidan freshii.com kan du hitta mer information, nyheter och erbjudanden.

Freshiis bakgrund

Matthew Corrin är grundare och VD för Freshii. Efter att ha öppnat sin första resturang 2005 körde hans entreprenörsanda honom att öppna de nästa 100 platserna snabbare än Subway, Jimmy Johns, McDonald's och StarbucksIdag verkar Freshii på över 300 platser i mer än 85 städer i 20 länder.