Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Forno Romano.

Letar du efter de bästa Forno Romano-erbjudandena?

Om du letar efter de största Forno Romano-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Forno Romano eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Forno Romano och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Maj 2024" giltig från från 1/6 till till 30/6.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Forno Romano, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Forno Romano erbjuder mat så som pizza och pastarätter.

Lär känna Forno Romano

Forno Romano  finns i Kista Foodcourt och erbjuder utsökt Vedugns pizza och smakliga pastarätter. De har även goda sallader och färskt bröd. De är med andra ord mästare på det italienska köket. Resturangen har flera olika typer av menyer så som pastamenyer, pizzamenyer, barnmenyer, och även olika sorters bröd.

Resturangen som finns i Kista har vardagliga öppettider. Via hemsidan fornoromano.se kan du finna mer information och även deras menyer. Dessutom kan du följa dem via deras Facebook

Tycker du att det är lika roligt som Forno Romano att titta igenom bilder?  Kolla då gärna in deras facebook där de har fler bilder och massa annat kul för dig.

Forno Romano erbjuder mat så som pizza och pastarätter. Kom in och njut av en vedugnseldad pizza eller någon av deras fräscha pastarätter. De har äkta italienska råvaror. Här kan du även finna maträtter så som sallad och Ciabatta.

Forno Romanos bakgrund

Forno Romano har funnits i Sverige i flera år.