Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dustin.

Letar du efter de bästa Dustin-erbjudandena?

Om du letar efter de största Dustin-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dustin eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Dustin och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren HP "Pavilion DV6 Series" giltig från från 6/11 till till 30/12.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Dustin, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Dustin erbjuder bra och billig elektronik för alla

Lär känna Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. De hjälper sina kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

De är den i särklass största aktören online på deras marknader i Norden och en kvalificerad utmanare i Nederländerna. Deras marknad uppgår till drygt 260 miljarder kronor. Här ingår hårdvara och mjukvara samt tjänster och lösningar. Den totala marknaden växer organiskt med några procent per år med en väsentligt högre tillväxt inom onlineförsäljning, mobilitet och molntjänster samt inom ett antal tjänsteområden såsom säkerhet. Omkring 25 procent av affärerna sker idag online.

Deras sortiment säljs online via deras hemsida dustinhome.se där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer, samt även deras egna rea.

Dustins bakgrund

Bolaget grundades av Bo Lundevall och Ulla Lundevall 1984 i en zoo-butik i Stockholmsförorten Farsta med försäljning av färgade disketter via postorder, men utökade snart sortimentet. 1995 började Dustin med försäljning via internet.