Vi är på väg att publicera erbjudanden från Dustin.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Dustin katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

Intressant att veta om Dustin ...

Dustin erbjuder bra och billig elektronik för alla

Lär känna Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. De hjälper sina kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

De är den i särklass största aktören online på deras marknader i Norden och en kvalificerad utmanare i Nederländerna. Deras marknad uppgår till drygt 260 miljarder kronor. Här ingår hårdvara och mjukvara samt tjänster och lösningar. Den totala marknaden växer organiskt med några procent per år med en väsentligt högre tillväxt inom onlineförsäljning, mobilitet och molntjänster samt inom ett antal tjänsteområden såsom säkerhet. Omkring 25 procent av affärerna sker idag online.

Deras sortiment säljs online via deras hemsida dustinhome.se där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer, samt även deras egna rea.

Dustins bakgrund

Bolaget grundades av Bo Lundevall och Ulla Lundevall 1984 i en zoo-butik i Stockholmsförorten Farsta med försäljning av färgade disketter via postorder, men utökade snart sortimentet. 1995 började Dustin med försäljning via internet.

Fler erbjudanden från Elektronik och Vitvaror