Tiendeo official website

Erbjudanden Dustin

Mer än en månad

  Erbjudanden av Dustin

  Letar du efter de bästa Dustin-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Dustin-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Dustin eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Dustin on Tiendeo. Bläddra i den senaste Dustin-katalogen "Erbjudanden Dustin" giltig från från 23/4 till till 23/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  Dustin, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Dustin erbjuder bra och billig elektronik för alla

  Lär känna Dustin

  Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. De hjälper sina kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

  De är den i särklass största aktören online på deras marknader i Norden och en kvalificerad utmanare i Nederländerna. Deras marknad uppgår till drygt 260 miljarder kronor. Här ingår hårdvara och mjukvara samt tjänster och lösningar. Den totala marknaden växer organiskt med några procent per år med en väsentligt högre tillväxt inom onlineförsäljning, mobilitet och molntjänster samt inom ett antal tjänsteområden såsom säkerhet. Omkring 25 procent av affärerna sker idag online.

  Deras sortiment säljs online via deras hemsida dustinhome.se där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer, samt även deras egna rea.

  Dustins bakgrund

  Bolaget grundades av Bo Lundevall och Ulla Lundevall 1984 i en zoo-butik i Stockholmsförorten Farsta med försäljning av färgade disketter via postorder, men utökade snart sortimentet. 1995 började Dustin med försäljning via internet.