Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Conrad.

Letar du efter de bästa Conrad-erbjudandena?

Om du letar efter de största Conrad-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Conrad eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Conrad och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Kjell & Company "20 % på sportlovsteknik" giltig från från 16/2 till till 29/2.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Conrad, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Conrad är en butikskedja som säljer elektronikprylar

Lär känna Conrad

Hos Conrad hittar du mer än 750 000 produkter på ett och samma ställe. Från enskilda reservdelar till stora kvantiteter, du kan få allt du behöver till ditt företag - snabbt, enkelt och pålitligt.

Med de alltmer komplexa förväntningarna i teknikvärlden ökar också deras krav. Därför erbjuder de dig mycket mer än produkter och tjänster, de hittar skräddarsydda lösningar för dig. Med expertråd från deras säljare hjälper de dig att hittar den mest effektiva lösningen.

Förutom elektriska produkter hittar du även ett brett utbud av hushållsapparater, utomhusprodukter, prylar och leksaker. Är du en ivrig modelleringsentusiast? Deras modeller och modelljärnvägsprodukter finns i en mängd kända varumärken.

De har inga fysiska butiker, utan all handel sker via hemsidan conrad.se där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Conrads bakgrund

Conrad har funnits i flera år i Sverige och har över 90 års erfarenhet.