Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Chili & Wok.

Letar du efter de bästa Chili & Wok-erbjudandena?

Om du letar efter de största Chili & Wok-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Chili & Wok eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Chili & Wok och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Chili & Wok, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Chili & Wok erbjuder asiatisk mat i deras egna restauranger

Lär känna Chili & Wok

CHILI & WOK startades med ambitionen att förnya och förbättra synen på asiatisk mat. Det naturliga valet för dem var att utgå från maten de vuxit upp med och att dela med sig av älskade familjerecept. Konceptet är enkelt: De lagar klassisk asiatisk mat i modern tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse.

Deras rätter är lagade efter omsorgsfullt utvalda och provsmakade recept, och här ryms allt från kyckling i chilibönsås till vegetariska vårrullar och räkchips. Och mycket, mycket mera. Deras signum är deras stora variation och de erbjuder många rätter som smakar underbart tillsammans och som passar alla, stora som små.
När de fortsätter att öppna restauranger vill de att hela Sverige ska ha närhet till ett CHILI & WOK, med smaker inspirerat av deras hemland Vietnam.
 
Deras inspiration ligger i att samla människor för att dela glädjen från god mat. Resturangerna har normala öppettider och finns på platser spå som exempelvis Borlänge, Göteborg, Växjö, Örebro och Umeå. Via hemsidan chiliwok.se kan du finna mer information, nyheter och vad de kan erbjuda.
 

Chili & Woks bakgrund

Chili & Wok har funnits i Sverige i flera år.