Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Casio.

Letar du efter de bästa Casio-erbjudandena?

Om du letar efter de största Casio-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Casio eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Casio och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "30% rabatt !" giltig från från 12/4 till till 26/4.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Casio, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Casio är ett japanskt elektronikföretag, där deras miniräknare kanske är deras mest kända produkt

Lär känna Casio

Casio är ett japanskt elektronikföretag grundat 1946. Casio är mest kända för sina miniräknare, kassamaskiner, musik- och ljudprodukter, handdatorer, kameror och klockor. 1957 släppte Casio sin första helt elektroniska miniräknare.

Ett exempel på en miniräknare som Casio gjort är Casio CFX 9500. Denna grafritande miniräknare är vanlig på gymnasiets barn-och-fritidsprogram och även vid vidare utbildningar. Denna miniräknare har även en version med tilläggsnamnet "plus" som har dubbelt så mycket minne (64 kB) och färgskärm med tre färger (orange, blå och grön).

Casio erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av armbandsur, allt från eleganta men samtidigt tåliga traditionella analogaklockor till tuffa, multifunktionella hjälpmedel för sport, fritid och äventyr – Edifice, Pro Trek och G-SHOCK. Casio har också satt trender – trender som står sig starka över tiden med till exempel G-Shock och Baby-G. Och när du alltid vill ha rätt tid är Casio framstående med sina Wave Ceptor radiokontrollerade ur.

Deras produkter säljs via flera välsorterade återförsäljare, men även via deras hemsida casio-europe.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Casios bakgrund

Casio är ett japanskt elektronikföretag som grundades 1946.