Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ambrosia.

Letar du efter de bästa Ambrosia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ambrosia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ambrosia eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Ambrosia och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren "" giltig från till .

Hitta Ambrosia kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Ambrosia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ambrosia säljer och bakar olika typer av bagerivaror.

Lär känna Ambrosia

Ambrosia har en passion för bagerivaror, och de dras inte för att berätta det för hela världen. 

Ambrosia bakar bara med de bästa kvalitetsingredienserna, och allt de bakar smakar fantastiskt. Deras meny är full av klassiska favoriter, men de bakar även för specialevenemang och på beställning. Ambrosia säljer och bakar olika typer av bagerivaror. De säljer exempelvis tårtor, bakelser och surdegslimpor. De är passionerade bagare som gör sitt bästa för att det du är sugen på blir så goda som möjligt. Café Ambrosia har normala öppettider och finns både i Malmö och Trelleborg, men även i Bergen i Norge. På hemsidan ambrosia.se kan du hitta mer information om Ambrosia och här kan du exempelvis hitta deras telefonnummer om du vill göra en specifik beställning.

Ambrosias bakgrund

Bageri grundades 2000 av och de har arbetat flitigt med att göra läckra bakverk till sina kunder ända sedan dess.

Ambrosias hemsida

Via hemsidan ambrosia.se finns det flera nyheter och annan information som du kan ta del av. Exempelvis finns här information om att ett nytt cafë är påväg att starta upp. Här hittar du även deras öppettider som ser ut för följande. 

Måndag – Fredag

06:30 – 15:00

Lördag

07–14

Söndag

07,30-14

Här får du även veta att de arbetar med enkla recept. Läckra smaker. Nybakat varje dag.