Vi är på väg att publicera erbjudanden från 24.se.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste 24.se katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

Intressant att veta om 24.se ...

24.se är en onlinebutik som erbjuder en mängd olika varor inom exempelvis hemelektronik

Lär känna 24.se

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I deras webbshop på hemsidan 24.se hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter. De finns förutom i Sverige även i Norge (24hshop.no), Danmark (24hshop.dk) och Finland (24hshop.fi).

Funderingar kring att öppna en webbshop hade funnits ett tag, men den dagen de hade möte om detta ringde telefonen och en säljare frågade om de vill köpa ett nytt webbshops koncept. Det måste vara ödet sa grundarna och tackade ja. Ingen kunde då ana att de i dag, flera år senare skulle vara en arbetsplats med 1 miljon nöjda kunder. Ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas!

Anledningen till att 24.se startades var avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Deras motto var, och är än idag: ”Varför betala mer än du behöver”. Sedan start har 24.se växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

hemsidan finner du hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

 

24.ses bakgrund

Företaget 24.se grundades i Kalmar den 1 augusti 1992. Det var först 2004 som webbshopen startade, då som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd.

Fler erbjudanden från Elektronik och Vitvaror