Letar du efter de bästa 24.se-erbjudandena?

Om du letar efter de största 24.se-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från 24.se eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från 24.se on Tiendeo. Bläddra i den senaste 24.se-katalogen "Halloween" giltig från 28/09/2022 till 01/11/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

24.se, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

24.se är en onlinebutik som erbjuder en mängd olika varor inom exempelvis hemelektronik

Lär känna 24.se

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I deras webbshop på hemsidan 24.se hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter. De finns förutom i Sverige även i Norge (24hshop.no), Danmark (24hshop.dk) och Finland (24hshop.fi).

Funderingar kring att öppna en webbshop hade funnits ett tag, men den dagen de hade möte om detta ringde telefonen och en säljare frågade om de vill köpa ett nytt webbshops koncept. Det måste vara ödet sa grundarna och tackade ja. Ingen kunde då ana att de i dag, flera år senare skulle vara en arbetsplats med 1 miljon nöjda kunder. Ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas!

Anledningen till att 24.se startades var avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Deras motto var, och är än idag: ”Varför betala mer än du behöver”. Sedan start har 24.se växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

hemsidan finner du hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

 

24.ses bakgrund

Företaget 24.se grundades i Kalmar den 1 augusti 1992. Det var först 2004 som webbshopen startade, då som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste 24.se katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona