Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från 24.se.

Letar du efter de bästa 24.se-erbjudandena?

Om du letar efter de största 24.se-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från 24.se eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från 24.se och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "30% rabatt !" giltig från från 12/4 till till 26/4.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

24.se, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

24.se är en onlinebutik som erbjuder en mängd olika varor inom exempelvis hemelektronik

Lär känna 24.se

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik till rätt pris. I deras webbshop på hemsidan 24.se hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, surfplattor, laptops och minneskort, men även hem & fritidsprodukter. De finns förutom i Sverige även i Norge (24hshop.no), Danmark (24hshop.dk) och Finland (24hshop.fi).

Funderingar kring att öppna en webbshop hade funnits ett tag, men den dagen de hade möte om detta ringde telefonen och en säljare frågade om de vill köpa ett nytt webbshops koncept. Det måste vara ödet sa grundarna och tackade ja. Ingen kunde då ana att de i dag, flera år senare skulle vara en arbetsplats med 1 miljon nöjda kunder. Ett bevis på att bra kundsupport, låga priser och snabba leveranser uppskattas!

Anledningen till att 24.se startades var avsaknaden av butiker med hemelektronik tillbehör till riktigt låga priser. Deras motto var, och är än idag: ”Varför betala mer än du behöver”. Sedan start har 24.se växt kraftigt och breddat sortimentet till mycket mer än bara hemelektronikstillbehör.

hemsidan finner du hela sortimentet, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

 

24.ses bakgrund

Företaget 24.se grundades i Kalmar den 1 augusti 1992. Det var först 2004 som webbshopen startade, då som ett hobbyprojekt i en källarlokal med en anställd.