Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Polar.

Letar du efter de bästa Polar-erbjudandena?

Om du letar efter de största Polar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Polar eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Polar och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Volvo "Volvo EC950F" giltig från från 22/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Polar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Polar är en försäljare av husvagnar i flera olika modeller

Lär känna Polar

Där klimatet är som tuffast och vägarna som längst, där bygger Polar sina husvagnar. Det betyder att du får en vagn som är bättre byggd. Den står emot det mesta – både dåligt väder och osedvanligt många timmar ute på vägar som sällan är perfekta. Varje vagn som rullar ut från Polar-fabriken är kvalitetstestad. Så att just din vagn klarar alla utmaningar som kan komma i dess väg. Det är de ensamma om i branschen.
Med en äkta Polarvagn kan du vara säker på att din resa blir så bra som du tänkt. Det är därför det alltid lönar sig att satsa på kvalitet när du köper husvagn.

Deras husvagnar säljs via de flesta återförsäljare som säljer husvagnar. Men du kan även handla din egna husvagn genom att besöka deras hemsida polarvagnen.se där du dessutom kan hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Polars bakgrund

Sedan 1964 är varje Polarvagn är byggd av människor, till största delen för hand.