Tiendeo official website

Audi Q3 Sportback

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Audi-erbjudandena?

Om du letar efter de största Audi-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Audi eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 42 Audi-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Audi-katalogen "Audi Q3 Sportback" giltig från från 14/5 till till 14/5 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Audi, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Audi är ett tyskt bilmärke som säljs av en mängd återförsäljare på flera orter i Sverige. Audi ägs av Volkswagen.

Lär känna Audi

Audi är ett tyskt bilmärke som huvudsakligen ägs av Volkswagen, en av världens största biltillverkare. Förutom personbilar säljer Audi reservdelar, transportfordon, Audi egna försäkringar, styling-tillbehör, service mm.  

Audis öppettider är varierande beroende på vilken återförsäljare du väljer. I Sverige finns det runt ett 50-tal auktoriserade Audi-återförsäljare, samt flera auktoriserade Audi verkstäder. Några av dem finns i städer så som exempelvis StockholmMalmö och i Göteborg.

På sociala medier kan du följa aktuella Audi erbjudanden och kampanjer. På hemsidan har du även möjlighet att virituellt bygga din egen Audi efter önskemål och design.

Till populära bilmodeller hör bland annat Audi Ultra, Audi Tron och Audi Unite. På audi.se kan du även beställa Audis reservdelar och söka bland begagnade Audi bilar.

Du kan även fördelaktigt avtala om Audi Privatleasing hos någon av återförsäljarna, utan kontantinsats eller ägande.

Audis bakgrund

Företaget grundades 1909 av August Horch och har funnits i över 100 år. Sedan 1965 ägts av Volkswagen. Audi Sverige är en del av Volkswagen Group Sverige AB. Huvudkontoret ligger i Ingolstadt (Bayern) och tillverkningen sker i IngolstadtNeckarsulm samt ungerska Győr. Värden runt har Audi mer än 71 000 anställda.

Din egna Audi personal shopper

För att möta efterfrågan från deras kunder och göra det enklare för dig att köpa bil, har de tagit fram en ny digital tjänst som kallas Audi Personal Shopper.

Tjänsten innebär att du kan få en personlig visning av bilar via videosamtal direkt hem till din soffa. Fyll bara i det korta formulär på deras sajt om vilken typ av Audi du är intresserad av, samt några preferenser – sedan bokar du in ett videosamtal med en säljare på den anläggning du föredrar.

Du och säljaren kan sedan i lugn och ro gå igenom dina behov och se vilka modeller som passar just dig.