Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Newport Home Interiors katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Newport Home Interiors, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Newport Home Interiors erbjuder möbler, design men även heminredning

Lär känna Newport Home Interiors

I deras inspirerande butiker hittar du handplockad och spännande inredning från världens alla hörn. De har även ett urval av möbler i butiken och ett beställningssortiment av möbler, mattor och inredning med mer än 4000 produkter att välja mellan. I butiken finner du dekorativa ting till hela hemmet som tavlor och speglar, doftljus, hemtextilier, magnifika coffee table books och andra inredningsdetaljer som pryder sin plats och ger hemmet en ombonad känsla.

Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som Stockholm, Linköping, Åre, Västerås och Norrköping. Via hemsidan newport.se är det dock alltid öppet och här finner du nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Newport Home Interiors bakgrund

Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig ambition. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – en scen för samtiden. Portarna till varuhuset på Hamngatan i Stockholm slogs upp 1915. Sedan dess har allt från ikoniska personligheter till exklusiva lanseringar passerat revy.

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning