Vi är på väg att publicera erbjudanden från Trademax.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Trademax katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Trademax, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hos Trademax hittar du möbler och heminredning till billiga priser.

Vilka är Trademax?

Trademax har fokus på möbler och inredning men säljer även bland annat belysning och trädgårdsprodukter. Tanken är att kunna sälja samma varor som i vanliga möbelbutiker, men till ett lägre pris. Du kan enkelt och bekvämt beställa det du vill ha, och få det levererat direkt hem. Du kan köpa möbler till hela ditt hus eller lägenhet, allt från badrum till sovrum. Söker du något till din pool eller spa så kan Trademax hjälpa dig även där. 

Trademax affärsidé är att erbjuda sina produkter till de absolut bästa priserna. Trademax köper möbler direkt från fabriken för att undvika onödiga mellanhänder. På det sättet kan de erbjuda samma möbler men till lägre priser. Leverantörerna och tillverkarna är noggrannt utvalda för att säkerhetsställa att Trademax kan erbjuda de bästa produkterna.

Sortimentet förnyas och uppdateras kontinuerligt med nya produkter. Trademax kan även erbjuda en billig hemleverans, även på kvällstid. Du får en personlig kundsupport utan mellanhänder.

Trademax bakgrund

Trademax grundades som ett familjeföretag 2008. Företaget är ett mindre företag med stor personlighet och stora möjligheter till ett personligt bemötande.

 

Trademax erbjuder öppet köp på alla sina varor samt svar på dina frågor inom 24 timmar. Företaget levererar till alla kunder i hela landet till lägsta möjlig pris. Du har möjlighet att välja mellan hemleverans eller att hämta din beställning hos ett ombud.

Trademax är ett litet, personligt företag som gärna hjälper dig.