Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sonos.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Sonos katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

Intressant att veta om Sonos ...

Sonos uppfinner hemmaljud på nytt, för idag och morgondagen.

Lär känna Sonos

Sonos gör det enkelt att spela det du älskar – musik, poddar, filmer, shower, ljudböcker, radio med mera – och dela det med dem du älskar genom att spela det högt. De skapar och säljer produkter så som högtalare och hörlurar.

Sonos har genom åren samarbetat med stora musiktjänster som Pandora, iHeartRadio, Spotify och Amazon Music samt arbetat med företagen bakom de tre största röstassistenterna på marknaden: Amazon Alexa, Google Assistant och Apple Siri.[1] Sonos samarbetade även med Ikea för att tillverka produkter med Ikeas design och Sonos ljudsystem. Produkterna är högtalare i form av lampor och bokhyllehögtalare som säljs under namnet symfonisk.

Med en djärv vision för hemmaljudets framtid har de omsorgsfullt uppfunnit den teknik de behövde för att göra det till verklighet. Sonos säljer sina produkter i Sverige genom återförsäljare inom teknik. Återförsälrarna finns på flera platser i lander, exempelvis Boden, Norrköping och Växjö. Dock går det även att handla via Sonos egna hemsida sonos.com där du dessutom hittar erbjudanden, nyheter och även deras kundservice.

Sonos bakgrund

Sonos är ett amerikanskt hemelektronikföretag baserat i Santa BarbaraKalifornien. Företaget grundades av John MacFarlane 2002 och drivs idag av Patrick Spence som VD.


Minimal miljöpåverkan från Sonos

Sonos har alltid inspirerats av att veta att musik kan förbättra liv - det är vad de strävar efter att leverera till sina kunder. De är också mycket medvetna om att sina produkter påverkar samhället och miljön. Deras ansats är att leverera bästa möjliga produkter med minimal miljöpåverkan och maximal nytta för samhället.

De bestämmer sina prioriterade ansvarsfrågor och hur de kan ta itu med dem genom att söka feedback från intressenter och ledande branschexperter. De organiserar sina frågor under fem pelare, som visas nedan. De engagerar sig regelbundet i sitt ansvar och deras framsteg och rapporterar åtminstone årligen till deras styrelse.