Reklam

Sonos Erbjudande Aktuell Kampanj

10 dagar kvar

Letar du efter de bästa Sonos-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sonos-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sonos eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Sonos on Tiendeo. Bläddra i den senaste Sonos-katalogen "Sonos Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från 20/12/2022 till 11/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Media Markt
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Sonos, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sonos uppfinner hemmaljud på nytt, för idag och morgondagen.

Lär känna Sonos

Sonos gör det enkelt att spela det du älskar – musik, poddar, filmer, shower, ljudböcker, radio med mera – och dela det med dem du älskar genom att spela det högt. De skapar och säljer produkter så som högtalare och hörlurar.

Sonos har genom åren samarbetat med stora musiktjänster som Pandora, iHeartRadio, Spotify och Amazon Music samt arbetat med företagen bakom de tre största röstassistenterna på marknaden: Amazon Alexa, Google Assistant och Apple Siri.[1] Sonos samarbetade även med Ikea för att tillverka produkter med Ikeas design och Sonos ljudsystem. Produkterna är högtalare i form av lampor och bokhyllehögtalare som säljs under namnet symfonisk.

Med en djärv vision för hemmaljudets framtid har de omsorgsfullt uppfunnit den teknik de behövde för att göra det till verklighet. Sonos säljer sina produkter i Sverige genom återförsäljare inom teknik. Återförsälrarna finns på flera platser i lander, exempelvis Boden, Norrköping och Växjö. Dock går det även att handla via Sonos egna hemsida sonos.com där du dessutom hittar erbjudanden, nyheter och även deras kundservice.

Sonos bakgrund

Sonos är ett amerikanskt hemelektronikföretag baserat i Santa BarbaraKalifornien. Företaget grundades av John MacFarlane 2002 och drivs idag av Patrick Spence som VD.


Minimal miljöpåverkan från Sonos

Sonos har alltid inspirerats av att veta att musik kan förbättra liv - det är vad de strävar efter att leverera till sina kunder. De är också mycket medvetna om att sina produkter påverkar samhället och miljön. Deras ansats är att leverera bästa möjliga produkter med minimal miljöpåverkan och maximal nytta för samhället.

De bestämmer sina prioriterade ansvarsfrågor och hur de kan ta itu med dem genom att söka feedback från intressenter och ledande branschexperter. De organiserar sina frågor under fem pelare, som visas nedan. De engagerar sig regelbundet i sitt ansvar och deras framsteg och rapporterar åtminstone årligen till deras styrelse.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Sonos katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona