Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Memira.

Letar du efter de bästa Memira-erbjudandena?

Om du letar efter de största Memira-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Memira eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Memira och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Apoteket "Aktuella erbjudanden" giltig från från 9/7 till till 26/7.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Life
  • Logo Hälsokraft
  • Logo Synoptik
  • Logo Apoteket

Memira, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Memira är ledande inom refraktiv kirurgi, och även en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer.

Lär känna Memira

Idag är Memira inte bara Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi, utan de är även en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Deras kirurger har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. De har ett kliniskt råd och en kvalitetsgrupp som hela tiden följer och utvärderar ny teknik och nya metoder. Allt för att ständigt förbättra resultatet för dig som kund och göra ögonoperationer tillgängligt för fler.

Idag finns Memira på mer än 50 orter i Sverige, Norge och Danmark. Det gör att det aldrig är långt för dig att åka till dem. Du är alltid välkommen in på deras kliniker och de finns tillgängliga för dig på telefon och e-post.

De finns på platser så som Kalmar, Malmö, Borlänge, Luleå och Örnsköldsvik. Öppettidern är vardaglia och via hemsidan memira.se kan du boka en tid online, men även hitta information om de olika behandlingarna.

Memiras bakgrund

Memira genomförde den första laseroperationen av närsynthet i Norge redan år 1990. De var först med att behandla astigmatism år 1994 och 1996 började de behandla översynthet med laser. Sedan 2019 ägs Memira av vårdföretaget Bergman Clinics.

Så här går en undersökning till hos Memira

De mäter först ditt synfel. Någon av deras specialutbildade optiker mäter ditt synfel och gör en mängd andra mätningar som är speciella för synkorrigerande kirurgi. Ingen av dessa mätningar gör ont. De mäter hornhinnans tjocklek och ytans jämnhet för att kunna bedöma vilken metod som skulle passa dig bäst. Om allt ser bra ut, får du information inför behandlingen och de bokar in tid för ytterligare undersökning av läkare samt för operation.