Erbjudanden av Synoptik

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Synoptik katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Apotek och Hälsa-butiker i Din stad

Intressant att veta om Synoptik ...

Synoptik är en optikerkedja med butiker i hela Sverige. Synoptik erbjuder optikertjänster så som synundersökning, samt glasögon och linser.

Lär känna Synoptik

Synoptik är en nordisk optikerkedja som finns på flera orter runt om i Sverige. Synoptik strävar efter att erbjuda kvalitetsoptik till alla. Här hittar du alla optikerprodukter så som glasögon, linser, tillbehör och solglasögon. 

Synoptiks öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker. I nuläget finns det mer än 100 Synoptik butiker runt om i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Göteborg och Uppsala.

På sociala medier och på synoptik.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Synoptiks rea och nyheter. Det är även möjligt att beställa glasögon och linser i Synoptik online butik.

Till Synoptiks sortiment hör välkända och kvalitativa märken, så som Alexander McQueen, Burberry, Marc Jacobs, Hugo Boss och Saint Laurent. Synoptik erbjuder även synundersökning, glasögon-styling, olika typer av linser och trygghetsgaranti.

Synoptiks bakgrund

Företaget grundades i Danmark 1937 av Robert Delfer. Som slogan har man valt ”ALLA SKA HA RÅD MED KVALITETSOPTIK!”

Synoptik Sverige har cirka 600 anställda och VD är Roland Olsson.

Se mer på hemsidan för information om butiker, öppettider och kontakt med Synoptiks kundservice

Synbesktnin med Synoptik

Synbesiktningen är ett samarbete mellan Synoptik och Bilprovningen. Syftet är att uppmärksamma både synens betydelse för ansvarsfull bilkörning samt vikten av att synas i trafiken. Under tolv år har totalt över
27 000 syntester genomförts. Resultatet för 2020 års undersökning visar att 10 procent av förarna har en syn som är direkt olaglig, vilket innebär att de inte skulle få ta körkort i dagens läge och ser oskarp redan på en meters avstånd. 91% av bilisterna svarar att de tycker att det borde vara lagstadgat med synkontroller för bilister i samband med körkortsförnyelsen som sker vart tionde år.

Synbesiktningen genomförs varje år under hösten då kraven på bilförarnas syn ökar som mest.

 

Fler erbjudanden från Apotek och Hälsa