Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Apotea.

Letar du efter de bästa Apotea-erbjudandena?

Om du letar efter de största Apotea-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Apotea eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Apotea och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Life "Carpe sommaren !" giltig från från 19/6 till till 23/7.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Life
  • Logo Hälsokraft
  • Logo Synoptik
  • Logo Apoteket

Apotea, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Apotea är Sveriges första fullskaliga apotek som enbart bedriver försäljning via e-handel.

Lär känna Apotea

Apotea, tidigare Familjeapoteket.se, har inga fysikiska butiker utan säljer receptfria och receptbelagda läkemedel på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för konsumenter. På Apotea apotek hittar du det mesta för kropp, hälsa och välbefinnande.

Apoteas öppettider är dygnet runt i onlinebutiken. Nät-apoteket erbjuder fri frakt, snabba leveranser och låga priser. I sortimentet hittar du produkter för allt från Allergi till Feber & Värk samt Intimvård till Förskylning, m.m.

På sociala medier och på apotea.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Apotea rea och nyheter. Apotea rabattkoder ger dig ännu lägre priser vid beställningar, och följer med olika kampanjer på nätet.

Apotea har produkter från flera varumärken, så som till exempel ACO, Flux, Gilette, Ipren och det egna varumärket Apotea.

Apoteas bakgrund

Företaget har funnits sedan 2011 och VD är Pär Svensson.

För närvarande har Apotea cirka 90 anställda och verksamhet i Sverige.

Se mer på hemsidan för receptrådgivning, information om läkemedel samt kontakt med Apoteas kundtjänst.