Tiendeo official website

New arrivals !

8 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Extra Optical-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Extra Optical-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Extra Optical eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Extra Optical on Tiendeo. Bläddra i den senaste Extra Optical-katalogen "New arrivals !" giltig från från 19/4 till till 30/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

  Extra Optical, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Extra Optical är en norsk optiker som säljer receptbelagda glasögon online

  Lär känna Extra Optical

  Extra Optical är berättelsen om två företagare och unga fäder från Norge som trotsade sina hinder för att utmana den etablerade glasögonindustrin. Idag säljer de glasögon i Norge, Sverige, Danmark och Spanien, men deras huvudkontor ligger fortfarande i Trondheim.

  Har du sofistikerad smak och en förkärlek för mode? Välj en ram från Gant, Oakley, Tommy Hilfiger eller någon av deras andra märkessamlingar. Oavsett vilket märke du tycker om, betalar du mindre för dina designerglasögon här än någon annanstans i EuropaVill du hellre spendera så lite som möjligt på glasögon utan att kompromissa med kvaliteten, eller tycker du om att kunna byta glasögon beroende på ditt humör och dina planer för dagen? Extra Optical har även här ett brett utbud av ramar som inte är av märke.

  I Sverige säljs deras produkter via deras globala hemsida extraoptical.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Extra Opticals bakgrund

  Extra Opticals grundades i Trondheim 2012. Se mer på deras hemsida om exempelvis deras kundservice.