Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Extra Optical.

Letar du efter de bästa Extra Optical-erbjudandena?

Om du letar efter de största Extra Optical-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Extra Optical eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Extra Optical och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Apotek Hjärtat "Apotek Hjärtat Erbjudande Aktuell Kampanj" giltig från från 28/9 till till 24/10.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

Extra Optical, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Extra Optical är en norsk optiker som säljer receptbelagda glasögon online

Lär känna Extra Optical

Extra Optical är berättelsen om två företagare och unga fäder från Norge som trotsade sina hinder för att utmana den etablerade glasögonindustrin. Idag säljer de glasögon i Norge, Sverige, Danmark och Spanien, men deras huvudkontor ligger fortfarande i Trondheim.

Har du sofistikerad smak och en förkärlek för mode? Välj en ram från Gant, Oakley, Tommy Hilfiger eller någon av deras andra märkessamlingar. Oavsett vilket märke du tycker om, betalar du mindre för dina designerglasögon här än någon annanstans i EuropaVill du hellre spendera så lite som möjligt på glasögon utan att kompromissa med kvaliteten, eller tycker du om att kunna byta glasögon beroende på ditt humör och dina planer för dagen? Extra Optical har även här ett brett utbud av ramar som inte är av märke.

I Sverige säljs deras produkter via deras globala hemsida extraoptical.com där du kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Extra Opticals bakgrund

Extra Opticals grundades i Trondheim 2012. Se mer på deras hemsida om exempelvis deras kundservice.