Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Hälsokraft.

Letar du efter de bästa Hälsokraft-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hälsokraft-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hälsokraft eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Hälsokraft och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Apoteket "Aktuella erbjudanden" giltig från från 9/7 till till 26/7.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Life
  • Logo Hälsokraft
  • Logo Synoptik
  • Logo Apoteket

Hälsokraft, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hälsokraft är en butikskedja som säljer kosttillskott, vitaminer, samt andra produkter för ditt mående.

Lär känna Hälsokraft

Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. De är nämligen övertygade om att det inte finns någon starkare kraft än den hos den egna entreprenören, eldsjälen och handlaren som är dedikerad att erbjuda sina kunder kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa dem till en bättre hälsa. Varje dag arbetar de för att du som kund ska känna att de är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna. erbjuder trygga kosttillskott, av Läkemedelsverket godkända växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel och säkra träningstillskott av högsta kvalitet och från välkända varumärken, självklart till rätt pris. De erbjuder hög kunskap om de produkter vi säljer samt kvalitativ rådgivning för att ge dig de rätta pusselbitarna till ett hälsosamt liv. Butiken finns på platser så som Jönköping, Falun, Karlstadt och Bollnäs. Butikens öppettider är vardagliga, men på hemsidan är det alltid öppet, samt att du där även kommer åt information om exempelvis erbjudanden och kundservice.

Hälsokrafts bakgrund

Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av flera hälsokostbutiker.

Gå med Club hälsokraft

Som medlem i Club Hälsokraft får du tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och ett förmånligt bonussystem. Att vara medlem är kostnadsfritt. Bli via hemsidan eller genom att anmäla dig i din Hälsokraftbutik. Du kan även bli medlem i kassan när du handlar på halsokraft.se. Bonus samlar du genom att identifiera dig som medlem när du handlar. Ett köp hos Hälsokraft ger poäng när det registreras som ett medlemsköp. Poäng ges inte på köp av tjänster, frakt eller presentkort. Som medlem i Hälsokraft får du inspiration och information om erbjudanden och poäng via e-post, sms och postala utskick.