Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Optica.

Letar du efter de bästa Optica-erbjudandena?

Om du letar efter de största Optica-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Optica eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Optica och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Gents "Sale !" giltig från från 7/6 till till 19/6.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Life
  • Logo Hälsokraft
  • Logo Synoptik
  • Logo Apoteket

Optica, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Optica är din optiker i nordvästra Skåne.

Lär känna Optica

På Optica erbjuder de ett brett sortiment av märkesledande glas, bågar, solglasögon, kontaktlinser och synhjälpmedel såsom luppar och förstoringsglas samt kikare. De har kompletta optiska verkstäder i alla sina butiker, där de slipar glasögon, men även kan hjälpa dig med en reparation av dina glasögon om olyckan varit framme.

Deras specialitet är det de kallar för ”Ögonhälsoundersökning”, som är en form av kvalificerad synhälsovård. Med denna undersökning kan de se hur dina ögon mår och upptäcka förändringar i ett tidigt skede. Undersökningen rekommenderas främst till dig som är över 50 år. I undersökningen ingår: tryckmätning, synfältsmätning och fundusfoto – där de fotograferar dina ögonbottnar. Hittar de avvikelser remitteras du snabbt vidare till ögonläkare för fortsatt vård.

Butiken finns på flera platser i Skåne, exempelvis på platser så som Helsingborg, Landskrona och Båstad. Alla med vardagliga öppettider. Via hemsidan optica.se hittar du hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Opticas bakgrund

Opticas historia började redan 1932 då Martin Fejne öppnade en av Sveriges första renodlade optiska butiker i centrala Helsingborg. Sedan dess har de vuxit och består nu av fyra butiker belägna i nordvästra Skåne.