Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kronans Apotek.

Letar du efter de bästa Kronans Apotek-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kronans Apotek-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kronans Apotek eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kronans Apotek och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Lär & Lek "Lär & Lek giveaway ." giltig från från 1/2 till till 4/4.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

Kronans Apotek, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kronans apotek är en svensk apotekskedja som ägs av Oriola-KD. Apotekskedjan erbjuder både recept och receptfria läkemedel.

Lär känna Kronans apotek

Kronans apotek läkemedel är både receptfria och receptbelagda, och apoteket säljer även övriga farmaceutiska produkter för hygien, hälsa, livsstil, barn & baby, hårvård, m.m. 

Kronans apotek öppettider är breda, och det finns ett flertal apotek på flera ställen runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som i LundMalmö, och Stockholm.

Via sociala medier och kronansapotek.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av nyheter och rådgivning. Medlemsklubben heter Klubb Kronans Apotek och ger personliga erbjudanden och rabatter, nyhetsbrev och bonus på inköp, helt utan kostnad.

Se mer på hemsidan för information om produkter, läkemedel, rådgivningsamt kontakt med Kronans Apotek kundtjänst.

Kronans Apotek säljer produkter under flera kända varumärken så som ACO och Apofri, samt den egna serien Kronans.

Kronans apoteks bakgrund

Kronans Droghandel grundades 1907 av apotekaren Gustaf Bernström i Göteborg. Företaget driver sedan år 2013 apoteksverksamhet under namnet Kronans Apotek. Dock har apoteket anor från 1700-talet och apotek strutsen. Apoteket Strutsen i Göteborg drevs i början av 1700-talet av apotekaren Franz Martin Luth. 1718 levererade han ingredienserna till balsameringen av kung Karl XII, efter att denne stupat i Halden i Norge. Istället för kontant betalning, förärades Luth titeln Kunglig Hovapotekare och rätten att kalla sitt apotek Apoteket Kronan.

Kronans apoteks egna julkalendrar

Kronan apotek har en mängd erbjudanden och varor. Vissa av dessa är säsongsbetonade. Som exempel på detta har de en ett flertl olika adventskalendrar. Exempelvis kan kalendrarna innehålla smink, kurbehandlingar eller hudvård och smink så dessa passar beroende på vad just du är ute efter. Via hemsidan finns även andra erbjudanden. Exempelvis kan du här hitta julaskar med hudvård, smakaskar med jultema på exempelvis kaffe, kosttillskott, eller varför inte saffran. Dessutom finns en outletbutik där du kan finna en mängd produkter. Exempelvis smink, böcker om mående, mat till djur etc. Allt för att ha något för allas mående.