Tiendeo official website

Kampanjblad April

Publicerades igår

  Letar du efter de bästa Life-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Life-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Life eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Life on Tiendeo. Bläddra i den senaste Life-katalogen "Kampanjblad April" giltig från från 16/4 till till 23/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

  Life, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Life är nordens ledande hälsokedja och finns i länder så som Sverige, Finland, och Norge

  Lär känna Life

  Life är nordens ledande hälsokedja. De erbjuder e-handel och har över 300 butiker i Finland, Norge och Sverige där deras utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet. ​Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet. De har allt från kosttillskott till naturlig hudvård, miljövänliga städprodukter och sköna vetekuddar. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv. Lifes vision och mission är att de brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa sina kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt de gör: omtanke, utmaning och engagemang som vde försöker använda sig av i det dagliga arbetet för att uppnå sina mål. Butiken finns på platser så som exempelvis på platser så som Alingsås, Halmstad, Kalmar, Ludvika och Luleå. Öppettiderna är vardagliga och via hemsidan lifebutiken.se går det också att fynda de varor du letar efter, men även hitta erbjudanden och komma i kontakt med Lifes kundtjänst.

  Lifes bakgrund

  Life har funnit i Sverige under en lång tid.

  Life Club

  Förmåner som medlemskapet ger dig: Du får bonuspoäng på dina köp både på lifebutiken.se och i våra Life butiker. Du får exklusiva rabatter och erbjudanden. Du kan få lokala erbjudanden från din butik. Du får inspirerande nyhetsbrev ca 2 gånger per vecka. Du som har uppnått bonusutbetalning, nya medlemmar och de mest aktiva medlemmarna får klubbtidningen Live Life hem i brevlådan (tidningen finns också att läsa digitalt). Du kan få inbjudningar till event och aktiviteter.

  Som medlem i Life Club samlar du poäng på allt du handlar.  När du uppnått 1000 poäng får du en premiecheck vid nästkommande utskick av klubbtidningen Live Life. 1000 poäng ger 30 kr rabatt eller 10 % på valfritt köp.  Premiechecken kan lösas in både i butik och online.