Vi är på väg att publicera erbjudanden från Life.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Life katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Apotek och Hälsa-butiker i Din stad

Life, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Life är nordens ledande hälsokedja och finns i länder så som Sverige, Finland, och Norge

Lär känna Life

Life är nordens ledande hälsokedja. De erbjuder e-handel och har över 300 butiker i Finland, Norge och Sverige där deras utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet. ​Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet. De har allt från kosttillskott till naturlig hudvård, miljövänliga städprodukter och sköna vetekuddar. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv. Lifes vision och mission är att de brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa sina kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt de gör: omtanke, utmaning och engagemang som vde försöker använda sig av i det dagliga arbetet för att uppnå sina mål. Butiken finns på platser så som exempelvis på platser så som Alingsås, Halmstad, Kalmar, Ludvika och Luleå. Öppettiderna är vardagliga och via hemsidan lifebutiken.se går det också att fynda de varor du letar efter, men även hitta erbjudanden och komma i kontakt med Lifes kundtjänst.

Lifes bakgrund

Life har funnit i Sverige under en lång tid.

Life Club

Förmåner som medlemskapet ger dig: Du får bonuspoäng på dina köp både på lifebutiken.se och i våra Life butiker. Du får exklusiva rabatter och erbjudanden. Du kan få lokala erbjudanden från din butik. Du får inspirerande nyhetsbrev ca 2 gånger per vecka. Du som har uppnått bonusutbetalning, nya medlemmar och de mest aktiva medlemmarna får klubbtidningen Live Life hem i brevlådan (tidningen finns också att läsa digitalt). Du kan få inbjudningar till event och aktiviteter.

Som medlem i Life Club samlar du poäng på allt du handlar.  När du uppnått 1000 poäng får du en premiecheck vid nästkommande utskick av klubbtidningen Live Life. 1000 poäng ger 30 kr rabatt eller 10 % på valfritt köp.  Premiechecken kan lösas in både i butik och online.