• Logo Synoptik

  New offers

  30 dagar kvar

  Se erbjudandet

Andra användare tittade även på

 • Logo Synoptik

  New offers

  30 dagar kvar

  Se erbjudandet

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Apoteket katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Apotek och Hälsa-butiker i Din stad

Intressant att veta om Apoteket ...

Även om Apoteket inte längre innehar det traditionella monopolet, är man fortfarande en stark aktör. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i hälsoväg, och blir du klubbmedlem kan du dessutom ta del av erbjudanden på receptfria produkter!

Lär känna Apoteket

Apoteket har ett brett sortiment av läkemedel och hälsoprodukter från etablerade varumärken. Det säljs även egna varumärken som Apoliva, Försvarets hudsalva och Apoteket - en serie basprodukter inom framförallt tandvård, kropp och skönhet. På Apoteket arbetar ca 3500 anställda för att bidra till att fler människor kan leva ett liv med god hälsa och förbättrad levnadskvalitet.  

Apotekets öppettider tenderar i regel att följa vanliga butikstider. För den som vill handla under övriga tider på dygnet finns dock möjlighet att handla på Apoteket online! Detta görs bäst på hemsidan, apoteket.se. Där finns också produktinformation och mycket annat.

 

Apoteket bakgrund

Apoteket bildades år 1970, i samband med att apoteksväsendet i Sverige förstatligades. Innan dess krävdes så kallade apoteksprivilegium för att kunna driva apoteksverksamhet.

År 2009 bröts dock apoteksmonopolet! Detta innebar i praktiken att Apoteket inte längre hade ensamrätt på att sälja vissa läkemedel. Innan monopolet släpptes fanns omkring 945 apotek. 615 av dessa såldes sedan till olika bolag, såsom Apotek Hjärtat, Kronans Droghandel och Apoteksgruppen.  Apoteksverksamheten i Sverige har därmed minst sagt stått inför stora förändringar! 

Apotekets kundklubb

Det är minst sagt förmånligt för kunder att gå med i Apotekets kundklubb! Det innebär nämligen stora fördelar, däribland:

-       Fri frakt på apoteket.se

-       Unika erbjudanden

-       Bonus på inköp (dubbla bonuspoäng för den som fyllt 65 år)

-       Upp till 40 % rabatt på utvalda produkter

-       Miljöbonus på inlämnade överblivna läkemedel 

Aktuella erbjudanden går bland annat att se på Apotekets hemsida