Tiendeo official website

Erbjudanden Apoteket

Mer än en månad

  Erbjudanden av Apoteket

  Letar du efter de bästa Apoteket-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Apoteket-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Apoteket eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Apoteket on Tiendeo. Bläddra i den senaste Apoteket-katalogen "Erbjudanden Apoteket" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

  Apoteket, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Även om Apoteket inte längre innehar det traditionella monopolet, är man fortfarande en stark aktör. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i hälsoväg, och blir du klubbmedlem kan du dessutom ta del av erbjudanden på receptfria produkter!

  Lär känna Apoteket

  Apoteket har ett brett sortiment av läkemedel och hälsoprodukter från etablerade varumärken. Det säljs även egna varumärken som Apoliva, Försvarets hudsalva och Apoteket - en serie basprodukter inom framförallt tandvård, kropp och skönhet. På Apoteket arbetar ca 3500 anställda för att bidra till att fler människor kan leva ett liv med god hälsa och förbättrad levnadskvalitet.  

  Apotekets öppettider tenderar i regel att följa vanliga butikstider. För den som vill handla under övriga tider på dygnet finns dock möjlighet att handla på Apoteket online! Detta görs bäst på hemsidan, apoteket.se. Där finns också produktinformation och mycket annat.

   

  Apoteket bakgrund

  Apoteket bildades år 1970, i samband med att apoteksväsendet i Sverige förstatligades. Innan dess krävdes så kallade apoteksprivilegium för att kunna driva apoteksverksamhet.

  År 2009 bröts dock apoteksmonopolet! Detta innebar i praktiken att Apoteket inte längre hade ensamrätt på att sälja vissa läkemedel. Innan monopolet släpptes fanns omkring 945 apotek. 615 av dessa såldes sedan till olika bolag, såsom Apotek Hjärtat, Kronans Droghandel och Apoteksgruppen.  Apoteksverksamheten i Sverige har därmed minst sagt stått inför stora förändringar! 

  Apotekets kundklubb

  Det är minst sagt förmånligt för kunder att gå med i Apotekets kundklubb! Det innebär nämligen stora fördelar, däribland:

  -       Fri frakt på apoteket.se

  -       Unika erbjudanden

  -       Bonus på inköp (dubbla bonuspoäng för den som fyllt 65 år)

  -       Upp till 40 % rabatt på utvalda produkter

  -       Miljöbonus på inlämnade överblivna läkemedel 

  Aktuella erbjudanden går bland annat att se på Apotekets hemsida