Tiendeo official website

25% på alla glasögon !

9 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Smarteyes-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Smarteyes-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Smarteyes eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Smarteyes on Tiendeo. Bläddra i den senaste Smarteyes-katalogen "25% på alla glasögon !" giltig från från 19/6 till till 3/7 och börja spara pengar nu!

  Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Life
  • Logo Hälsokraft
  • Logo Synoptik
  • Logo Apoteket

  Smarteyes, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Smarteyes är en snabbtväxande optiker som säljer linser och glasögon på nätet och i butik till låga priser. Kedjan finns runt omkring i Sverige.

  Lär känna Smarteyes

  Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor och erbjuder ett brett sortiment av modeglasögon till attraktiva priser.

  Smarteyes öppetider är vardagliga och i nuläget finns det ett flertal olika butiker runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Göteborg och Malmö.

  På sociala medier och på smarteyes.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Smarteyes rea och nyheter. Det är även möjligt att beställa glasögon och linser i Smarteyes online butik.  

  Till sortimentet hör optikprodukter så som linser, solglasögon och glasögon. Smarteyes bågar är kända för att hålla hög kvalitet till fasta, låga priser. Smarteyes säljer sina egna produktmärken.

  Smarteyes bakgrund

  Företaget grundades 2007 och VD är Thomas Kusoffsky.

  Smarteyes har flera anställda och även verksamhet i Tyskland och Danmark.

  Se mer på hemsidan för information om utbud, rabatterbjudanden samt kontakt med Smarteyes kundservice.