Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Apoteksgruppen.

Letar du efter de bästa Apoteksgruppen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Apoteksgruppen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Apoteksgruppen eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Apoteksgruppen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren Microsoft "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

Apoteksgruppen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Apoteksgruppen är en Sveriges fjärde största apotekskedja och ägs idag till 100 % av Svenska staten.

Lär känna Apoteksgruppen

Apoteksgruppen läkemedel är både receptfria och receptbelagda, och apoteket säljer även övriga farmaceutiska produkter för hygien, hälsa, livsstil, barn & baby, hårvård, m.m. Man kan hämta ut recept i butik och på nätet.

Apoteksgruppen öppettider är breda, och det finns över 150 olika apotek runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på olika ställen så som Stockholm, Malmö, och Norrköping.

På apoteksgruppen.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av nyheter och rådgivning. Apoteksgruppens kundklubb ger medlemmar kostnadsfritt små presenter i form av exklusiva erbjudanden och poäng på alla inköp.

Apoteksgruppen säljer produkter under flera kända varumärken så som ACO och Apofri, samt den egna serien ELW.

Apoteksgruppens bakgrund

Apoteksgruppen är de statliga apotek som finns kvar efter försäljningen i juni 2009.

Utförsäljningen av apoteken kommer att fortsätta till dess att samtliga apotek har sålts.

Se mer på hemsidan för information om produkter, behov, apotek samt kontakt med Apoteksgruppen kundtjänst.

Hämta ut läkemedel åt någon annan hos Apoteksgruppen

På grund av den rådande situationen är det extra viktigt att vi är måna om varandra. Du som är frisk och inte i riskgrupp vill de därför uppmuntra att hjälpa äldre och sjuka att hämta ut sina mediciner. Genom en fullmakt kan du hantera alla deras apoteksärenden hos Apoteksgruppen. Fullmakten kan ni fixa i deras e-handel. Har du feber, hosta eller luftvägssymtom, eller är i riskgupp, ber de dig skicka ett ombud för att utföra dina apoteksärenden. De är måna om sina kunder och medarbetares hälsa. Du kan själv be en bekant, familjemedlem eller någon annan att hämta din medicin.