Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Gents.

Letar du efter de bästa Gents-erbjudandena?

Om du letar efter de största Gents-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Gents eller andra butiker i kategorin Apotek och Hälsa i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Gents och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Apotek och Hälsa, till exempel broschyren smarteyes "Gratis syn- undersökning" giltig från från 25/1 till till 27/2.

Hitta Gents kataloger i din stad

Andra Apotek och Hälsa-kataloger

  • Logo Apotek Hjärtat
  • Logo Apoteket
  • Logo Kronans Apotek
  • Logo Apotea
  • Logo Apoteksgruppen
  • Logo Synoptik

Gents, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Gents är ett företag som fokuserar på skönhetsprodukter för män

Lär känna Gents

Gents erbjuder sveriges största sortiment inom manlig livsstil. Allt du behöver inom rakning, skägg, mustasch och hudvård. Äsedan starten var tanken att Gents skulle vara som en portal ut i världen. Hos dem skulle man höra larmet från de stora städerna och känna doften från fjärran handelsplatser. De tillbringade all deras tid med att dammsuga nätforum efter information och produkttips, ringa distributörer och hacka sig fram på taskiga språkblandningar av kinesiska, spanska och engelska.

I dag traskar kunniga, pålästa och självsäkra män in genom Gents dörrar och beställer parfymer efter doftnoter och diskuterar vinkeln på ett rakblad med kunskapen hos en professor. Eller läxar upp deras personal om varför skäggoljan innehåller tistelolja i stället för den marockanska arganolja han finner så mycket bättre.

De säljer sina produkter via hemsidan gents.se där du finner hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer. Dessutom finns deras salonger i Helsingborg, samt en salong som snart öppnar Malmö. Dessa har vardagliga öppettider.

Gents bakgrund

Gents har funnits i Sverige i flera år.