ZARA HOME
ZARA HOME

ZARA HOME - Katalog, rabattkoder och erbjudanden

Hitta ZARA HOME i Din stad

Mest populära för Hem och Möbler

Intressant att veta om ZARA HOME ...

ZARA HOME

Zara Home är en internationell inredningskedja som hör till modekedjan Zara. Zara har flera butiker i Sverige, men det finns endast en Zara Home butik

Zara Home Stockholm är den första och än så länge enda renodlade inredningsbutiken i Sverige, och den finns på Birger Jarls gatan 15Kedjan har även en Zara Home online shop.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer och erbjudandan, samt ta del av Zara Home reanZarahome.com är global och på engelska, men det är möjligt att se alla produkter och beställa varor till Sverige och många andra länder.  

Zara Home säljer inredningsprodukter så som kuddar, sängkläder, dekorationer, ljus och lampor, glas och tallrikar, m.m. Några av produktkategorierna är badrum, kök, hemtextiler, porslin och accessoarer. Zara Home säljer även dofter och små dekorationsföremål, samt säsongspecifika produkter, så som juldekorationer.

I Sverige har Zara Home funnits sedan 2013.

I butiken i Stockholm finns en helt egen avdelning för barn, Zara Home Kids.

Se mer på nätsidan för information om butiken, utbud och kontakt med Zara kundservice

Andra Hem och Möbler-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information