Reklam

KOLLEKTION | NYHETER

Mer än en månad

Letar du efter de bästa ZARA HOME-erbjudandena?

Om du letar efter de största ZARA HOME-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ZARA HOME eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från ZARA HOME on Tiendeo. Bläddra i den senaste ZARA HOME-katalogen "KOLLEKTION | NYHETER" giltig från 11/01/2023 till 06/03/2023 och börja spara pengar nu!

Hitta ZARA HOME i din stad

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

ZARA HOME, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Zara Home är en kedja som säljer inredningsprodukter. Zara Home hör till modekedjan Zara.

Lär känna Zara Home

Zara Home är en internationell inredningskedja som hör till modekedjan Zara. Zara har flera butiker i Sverige, men det finns endast en Zara Home butik. 

Zara Home i Stockholm är den första och än så länge enda renodlade inredningsbutiken från Zara i Sverige, och den finns på Birger Jarls gatan 15Kedjan har även en online shop.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer och erbjudandan, samt ta del av Zara Homes rea. Zarahome.com är global och på engelska, men det är möjligt att se alla produkter och beställa varor till Sverige och många andra länder.  

Zara Home säljer inredningsprodukter så som kuddar, sängkläder, dekorationer, ljus och lampor, glas och tallrikar, med mera. Några av produktkategorierna är badrum, kök, hemtextiler, porslin och accessoarer. Zara Home säljer även dofter och små dekorationsföremål, samt säsongspecifika produkter, så som juldekorationer.

I butiken i Stockholm finns en helt egen avdelning för barn, Zara Home Kids.

Se mer på nätsidan för information om butiken, utbud och kontakt med Zara kundservice. 


Zara Homes bakgrund

Zara Home grundades i Spanien 203 och tillhör Inditex gruppen.

I Sverige har Zara Home funnits sedan 2013.

"Speciella" priser för just dig

Via Zara Homes hemsida finns det många olika möjligheter. Under fliken special prices hittar du en mängd olika reapriser för dig som vill fynda extra billiga varor.

Utöver detta, så jobbar Zara Home mycket med att inspirera dig till att hitta den inredning som skulle passa just i ditt hem. Exempelvis kan du via Zara Homes instagramprofil finna en mängd inspirerande bilder på inredningsmöjligheter som kan passa just dig. Allt från småsaker som krukor och filtar, till större ämne så som möbler eller kanske skapandet av egna tavlor.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ZARA HOME katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona