Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från ZARA HOME.

Letar du efter de bästa ZARA HOME-erbjudandena?

Om du letar efter de största ZARA HOME-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ZARA HOME eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från ZARA HOME och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Hitta ZARA HOME kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

ZARA HOME, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Zara Home är en kedja som säljer inredningsprodukter. Zara Home hör till modekedjan Zara.

Lär känna Zara Home

Zara Home är en internationell inredningskedja som hör till modekedjan Zara. Zara har flera butiker i Sverige, men det finns endast en Zara Home butik. 

Zara Home i Stockholm är den första och än så länge enda renodlade inredningsbutiken från Zara i Sverige, och den finns på Birger Jarls gatan 15Kedjan har även en online shop.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer och erbjudandan, samt ta del av Zara Homes rea. Zarahome.com är global och på engelska, men det är möjligt att se alla produkter och beställa varor till Sverige och många andra länder.  

Zara Home säljer inredningsprodukter så som kuddar, sängkläder, dekorationer, ljus och lampor, glas och tallrikar, med mera. Några av produktkategorierna är badrum, kök, hemtextiler, porslin och accessoarer. Zara Home säljer även dofter och små dekorationsföremål, samt säsongspecifika produkter, så som juldekorationer.

I butiken i Stockholm finns en helt egen avdelning för barn, Zara Home Kids.

Se mer på nätsidan för information om butiken, utbud och kontakt med Zara kundservice. 


Zara Homes bakgrund

Zara Home grundades i Spanien 203 och tillhör Inditex gruppen.

I Sverige har Zara Home funnits sedan 2013.

"Speciella" priser för just dig

Via Zara Homes hemsida finns det många olika möjligheter. Under fliken special prices hittar du en mängd olika reapriser för dig som vill fynda extra billiga varor.

Utöver detta, så jobbar Zara Home mycket med att inspirera dig till att hitta den inredning som skulle passa just i ditt hem. Exempelvis kan du via Zara Homes instagramprofil finna en mängd inspirerande bilder på inredningsmöjligheter som kan passa just dig. Allt från småsaker som krukor och filtar, till större ämne så som möbler eller kanske skapandet av egna tavlor.