Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Westerberg.

Letar du efter de bästa Westerberg-erbjudandena?

Om du letar efter de största Westerberg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Westerberg eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Westerberg och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Pappelina "Papelina 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Hitta Westerberg kataloger i din stad

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Westerberg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Westerberg säljer och bygger bubbelbadkar, badkar, och en mängd andra badkar och även duschar

Lär känna Westberg

Efter mer än 35 år på marknaden vet Westberg vad som gäller för att möta högt ställda krav på bad och möbler i badrummet. De väljer alltid med omsorg, material och komponenter av högsta kvalitet. Alla detaljer är noga utvalda för bästa känsla när du använder ditt badrum.

Westerbergs designers strävar efter att ligga i framkant gällande form, funktion och teknik. Det stilrena formspråket som präglar Westerbergs kombineras med en optimering av användarens ergonomi och totalupplevelse. Produktutvecklingscykeln inleds med kartläggning av användarens upplevelse, vilken sedan står i centrum under hela processen. Westerbergs designers är minutiösa i sin ansats och sitt detaljfokus.

Westerbergs produktutveckling är en ständig strävan framåt för att ta fram produkter som ger den rätta känslan både för dig och för vår omgivning över tid.

Deras försäljning sker via återförsäljare i hela landet och du kan finna mer information om sortimentet, var de går att få tag på samt nyheter via hemsidan westbergs.se.

Westbergs bakgrund

Westberg har funnits i över 35 år i Sverige.