Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Villeroy & Boch katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Villeroy & Boch, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Villeroy & Bosh är ett designföretag som säljer det mesta inom köket

Lär känna Villeroy & Bosh

De på Villeroy & Boch har alltid vetat hur man skapar personliga upplevelser med sina unika keramik. Med deras passion för att fortsätta att sätta nya standarder, tillåter deras framåtblickande tillvägagångssätt oss att utveckla kreativa och innovativa lösningar för framtiden. Resulterar i miljöer där deras kunder känner sig hemma.

Deras starka förståelse för deras kunders behov och önskemål är alltid i framkant. Denna kunskap ger dem nöjet att vara med och bidra till att skapa en viss karaktär för varje hem. Ditt hem ska vara bekvämt så att de genomsyrar deras produkter med all deras passion, kreativitet och designkompetens och parar ihop den med deras tekniska och konceptuella kunnande. Med deras varumärken, livsstilar och prissegment erbjuder de både överlägsna enskilda artiklar för ditt hem och perfekta kompletta lösningar.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras hemsida villeroyboch-group.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Villeroy & Bosh bakgrund

Sedan grundandet 1748 har keramikproducenten utvecklats till ett internationellt livsstilsvarumärke. Liksom väldigt få andra premiummärken är Villeroy & Boch djupt rotad i europeisk kultur.