Octagon

21 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Villeroy & Boch-erbjudandena?

Om du letar efter de största Villeroy & Boch-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Villeroy & Boch eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Villeroy & Boch-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Villeroy & Boch-katalogen "Octagon" giltig från 22/07/2022 till 02/09/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Villeroy & Boch katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Villeroy & Boch, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Villeroy & Bosh är ett designföretag som säljer det mesta inom köket

Lär känna Villeroy & Bosh

De på Villeroy & Boch har alltid vetat hur man skapar personliga upplevelser med sina unika keramik. Med deras passion för att fortsätta att sätta nya standarder, tillåter deras framåtblickande tillvägagångssätt oss att utveckla kreativa och innovativa lösningar för framtiden. Resulterar i miljöer där deras kunder känner sig hemma.

Deras starka förståelse för deras kunders behov och önskemål är alltid i framkant. Denna kunskap ger dem nöjet att vara med och bidra till att skapa en viss karaktär för varje hem. Ditt hem ska vara bekvämt så att de genomsyrar deras produkter med all deras passion, kreativitet och designkompetens och parar ihop den med deras tekniska och konceptuella kunnande. Med deras varumärken, livsstilar och prissegment erbjuder de både överlägsna enskilda artiklar för ditt hem och perfekta kompletta lösningar.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras hemsida villeroyboch-group.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Villeroy & Bosh bakgrund

Sedan grundandet 1748 har keramikproducenten utvecklats till ett internationellt livsstilsvarumärke. Liksom väldigt få andra premiummärken är Villeroy & Boch djupt rotad i europeisk kultur.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona