Tiendeo official website

Avento Collection

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Villeroy & Boch-erbjudandena?

Om du letar efter de största Villeroy & Boch-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Villeroy & Boch eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Villeroy & Boch-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Villeroy & Boch-katalogen "Avento Collection" giltig från 18/05/2023 till 15/07/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Villeroy & Boch, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Villeroy & Bosh är ett designföretag som säljer det mesta inom köket

Lär känna Villeroy & Bosh

De på Villeroy & Boch har alltid vetat hur man skapar personliga upplevelser med sina unika keramik. Med deras passion för att fortsätta att sätta nya standarder, tillåter deras framåtblickande tillvägagångssätt oss att utveckla kreativa och innovativa lösningar för framtiden. Resulterar i miljöer där deras kunder känner sig hemma.

Deras starka förståelse för deras kunders behov och önskemål är alltid i framkant. Denna kunskap ger dem nöjet att vara med och bidra till att skapa en viss karaktär för varje hem. Ditt hem ska vara bekvämt så att de genomsyrar deras produkter med all deras passion, kreativitet och designkompetens och parar ihop den med deras tekniska och konceptuella kunnande. Med deras varumärken, livsstilar och prissegment erbjuder de både överlägsna enskilda artiklar för ditt hem och perfekta kompletta lösningar.

Deras produkter säljs via återförsäljare, men även via deras hemsida villeroyboch-group.com där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Villeroy & Bosh bakgrund

Sedan grundandet 1748 har keramikproducenten utvecklats till ett internationellt livsstilsvarumärke. Liksom väldigt få andra premiummärken är Villeroy & Boch djupt rotad i europeisk kultur.