Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Vedum.

Letar du efter de bästa Vedum-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vedum-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vedum eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Vedum och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Seng "Seng !" giltig från från 23/7 till till 11/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Vedum, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vedum har specialiserat sin verksamhet mot kök och garderober.

Lär känna Vedum

Åtta av tio svenskar vill leva mer hållbart och det egna hemmet är inget undantag. För den svenska inredningsaktören Vedum Kök & Bad innebär hållbarhetsarbetet att alla produkter är ansvarsfullt tillverkade genom hela kedjan. För att inspirera den miljömedvetna, och den stilmedvetna till kloka val har Vedum tagit fram två köksmiljöer i modern och skandinavisk stil med Svanenmärkta luckor och laminatbänkskivor. Det ligger helt i linje med Vedums målsättning att skapa långsiktigt hållbar design för de skandinaviska hemmen. Vedum skapar kök och badrum med en tidlös design, eftersom en av de viktigaste aspekterna i ett hållbart hem är att skapa ett hem att trivas i. Valen man gör i hemmet ska kännas lika självklara idag som många år framåt.

Butiken och återförsäljarna har vardagliga öppettider och finns i Vedum. Dock finns de även online via deras hemsida vedum.se, där du kan fynda kök, hitta erbjudanden, nyheter, med mera. Alla Vedums kökstommar är svanenmärkt vilket gör det lätt för dagens miljömedvetna och inredningsintresserade konsumenter att göra hållbara val.

Vedums bakgrund

Vedum grundades 1919 av Viktor Lindberg. Företaget finns sedan starten i Vedum,  nio mil nordost om Göteborg.

FAQ med Vedum

Via Vedums hemsida kan du komma år en sida där de lyfter fram deras vanliga frågor som kan uppstå vid köp av kök eller badrum. Därmed finns det två olika FAQ. Här har de samlat deras vanligaste frågor och svar. Klicka på den fråga du vill veta mer om. Om du vill se hur det går till när du köper Veduminredning har de tagit fram en film som visar hela processen – från idé och en första kontakt med oss till produktion och leverans.