Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Tvins.

Letar du efter de bästa Tvins-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tvins-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tvins eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Tvins och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Tvins, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tvins är ett företag som säljer olika produkter via Tv-reklam och e-handel.

Lär känna Tvins

Tvins Shop finns på nätet, i butiker och via programblock i TV-inslag. Produktsortimentet är för hem och hushåll, träning, skönhet och hälsa, mm.

Den mesta av försäljningen sker via telefon och på nätet, men det finns flera olika fysiska Tvins butiker i Sverige. De finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Tvins öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker.

Via sociala medier och på tvins.com kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Tvins rea och nyheter. Tvins rabattkoder ger dig ännu lägre priser vid beställningar och följer med olika kampanjerInternet.   

Några av de mest populära Tvins produkterna är: H2O mopp, 5 Minutes Shaper, Wonder Core Smart, och Cerafit Fusion.  

Tvins bakgrund

Tvins har funnits i Sverige sedan 2004 och företaget ägs av Thane Direct.

Huvudkonteret finns i Malmö, och Tvins har verksamhet i hela Norden.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden samt kontakt med Tvins kundtjänst.

Trygg e-handel med Tvins

Trygg e-handel är en certifiering för e-handels företag. E-handels företag är företag som säljer varor och tjänster via en butik på internet (Distanshandel). E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan. Det finns idag tusentals aktörer som säljer varor & tjänster på Internet i Sverige och de flesta är seriösa. För att skydda dina personuppgifter och andra känsliga uppgifter är det dock viktigt att du vet vem du lämnar uppgifterna till. Du kanske också vill känna trygghet i att företaget kommer leverera varor inom avtalad tid och att du kommer kunna få hjälp efter köpet om något skulle vara fel.