Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Stalands.

Letar du efter de bästa Stalands-erbjudandena?

Om du letar efter de största Stalands-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Stalands eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Stalands och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Zoo "Upp till 20% !" giltig från från 24/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Stalands, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Stalands är en heminredningskedja, som säljer möbler på nätet och i butik.

Lär känna Stalands

Stalands är en svensk möbelkedja som erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsmöbler. Företaget består av tre butikskoncept; Stalands Möbler med sex heminredningsvaruhus, Interiörsbutiken, samt Duxiana-butikerna.

Stalands öppettider är vardagliga och i nuläget så finns det flra olika Stalands butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som Kungens Kurva, Täby och Södermalm.

På sociala medier och på stalands.se kan man följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Stalands möbel-rea och nyheter. I webbutiken kan man sedan 2013 beställa ur hela sortimentet.

Till sortimentet hör heminredning och möbler, så som soffor, bord, förvaringsprodukter och fåtöljer. Några av varumärken är Brunstad, DUX, Eva Solo och Viking, m.fl.

Stalands bakgrund

Stalands Möbler är ett familjeföretag som grundades 1946.

Företaget har cirka 100 anställda och verksamhet i Sverige.

Stalands målsättning är att erbjuda allt från det enkla men välgjorda till det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, allt för ett hem att trivas i. Se mer på hemsidan för information om butiker, möbler och kontakt med Stalands kundservice.

Boka inredningshjälp med Stalands

De på Stalands erbjuder inredningshjälp från professionella inredare. Det kan gälla stort eller smått, allt ifrån tips på placering av möbler till större insatser för hela hemmet. En kostnadsfri konsultation och enklare rådgivning kan du få i butiken. Vid hembesök är kostnaden normalt  495 kronor per timme. Inför ett möte med någon av deras inredare bör du ta mått och gärna göra en skiss eller ta bilder på det rum du vill ha hjälp med.

Du kan även boka sängrådgivning. 

Sängen kan vara den viktigaste möbeln i vårt hem. Stalands Möbler har mer än 70 års erfarenhet av sängrådgivning och är duktiga på att hitta rätt sängmodell som passar just dig.