Offers Skånska Byggvaror

Publicerades idag
Öppna katalog

Erbjudanden av Skånska Byggvaror

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Skånska Byggvaror katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Skånska Byggvaror, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Skånska byggvaror är ett svenskt e-handels företag för byggvaror med ett stort sortiment för bygg och renovering.

Lär känna Skånska byggvaror

Skånska byggvaror är ett byggvaruföretag som säljer byggvaror online och i butiker. Till sortimentet hör allt från uterum och växthus till skjutdörrar, garageportar, vikdörrar, garderober och fönster. Företaget satsar på låga priser och bra kvalitet

Skånska byggvarors öppettider är generösa och i nuläget finns några få fysiska butiker i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i HelsingborgBarkarby och Göteborg. Den mesta av handeln sker dock i e-butiken som alltid är öppen.

På sociala medier och på skanskabyggvaror.se kan man följa aktuella erbjudanden samt ta del av Skånska Byggvarors rea.   

Målgruppen är villaägare eller så kallade "gör-det-självare”. Skånska Byggvaror tillverkar och säljer byggvaror som uterum, dörrar, fönster, spa, bastu förvaring, badrumsinredningar, garage, skjutdörrsgarderober, etc. Skånska byggvaror gör produkter utifrån egna specifikationer och sätter sitt egna varumärke på dem, som en kvalitetsstämpel.

Skånska byggvarors bakgrund

Företaget grundades 1965 av Börje Blomkvist och har sålt varor till mer än en miljon kunder via telefon, e-handel och inspirationsbutiker.

Cirka 160 personer arbetar på Skånska byggvaror i Sverige och VD är Anders Johansson Eickhoff.

Skånska byggvaror ger dig prisgaranti

Hos Skånska byggvaror handlar du alltid till låga priser. De är så pass säkra på deras låga priser att de vågar ge dig en prisgaranti på deras storsäljande och mest populära uterumspartier. Om du hittar samma vara till ett lägre pris hos en konkurrent, matchar de priset och ger dig 10 % av mellanskillnaden tillbaka. Hur bra är inte det!?

För att vara säkra på att du får det bästa priset just nu gäller prisgarantin upp till sju dagar efter att du lagt din order. Kontakta deras kundtjänst via e-post: prislofte@skanskabyggvaror.se Beskriv vad du önskar nyttja prisgarantin på och inkludera ditt ordernummer samt länk till konkurrent med lägre pris. De kontrollerar och återkommer så snabbt de kan (normalt inom någon dag).

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor