Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sia Home Fashion.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Sia Home Fashion katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Intressant att veta om Sia Home Fashion ...

Sia Home Fashion är en svensk inredningsbutik

Lär känna Sia Home Fashion

Sia Home Fashion är ett internationellt varumärke med närvaro i butiker över hela världen. SIA är en världsreferens inom dekorativa blommor, men den har framgångsrikt distribuerats i dekorationsvärlden med naturligtvis vaser, men också ljus, värmeljus, möbler, porslin, armaturer, ramar, dekorativa tillbehör. SIA strävar efter att erbjuda ett mycket brett utbud av dekorativa tillbehör av hög kvalitet för att göra varje interiör unik. Sias produkter säljs i regel genom olika återförsäljare, men de har även en egen butik som är belägen i Stockholm. Via deras hemsida sia-deco.com kan du dock alltid handla det du är ute efter, och här kan du även finna nyheter och erbjudanden.

Sia Home Fashions bakgrund

 Namnet SIA är ingen annan än förkortningen för grundarna till grundaren, S onja I ngegerd A ndersson. Historien börjar i hennes kök i Sverige, där hon gör blommor för hand som hon skär ut ur mjukpapper. Detta skedde under 1963, i hjärtat av Flower Power- rörelsenDen feminina tidskriften "Femina" publicerar sina skapelser och det är en omedelbar framgång.

Nogran tillverkning med Sia Home Fashion

När det gäller tillverkning av deras produkter är alla leverantörer underkastade noggrann kontroll baserat på tekniska, sociala och miljömässiga kriterier. Produkterna kommer huvudsakligen från följande regioner: Kina, Indien och Europeiska unionen (Portugal, Polen, Rumänien). Kineserna, och i mindre utsträckning thailändarna, har verkligt kunnande inom tillverkning av dekorativa blommor. Varje produkt är föremål för en viss tillverkningsprocess, helt hantverksmässig: stjälkarna formas i små formar, blommorna skärs av siden och behandlas så att beröringen blir så naturlig som möjligt och målas sedan för hand så att var och en är olika . Det är denna kunskap som förklarar renderingens realism och de oändliga detaljerna som gör varje blomma till en unik bit.