Tiendeo official website

Noro badrum med attityd !

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Noro-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Noro-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Noro eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Noro on Tiendeo. Bläddra i den senaste Noro-katalogen "Noro badrum med attityd !" giltig från från 7/5 till till 31/12 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

  Noro, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Noro erbjuder badrumsinredning och badrumsmöbler med ett stort sortiment.

  Lär känna NORO

  Noro vill att kunder som kommer i kontakt med Noro ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.
  Det är okomplicerat att samarbeta med Noro. För att möta deras kunders krav och vara enkla att samarbeta med, fokuserar de på att vara flexibla och snabba i deras vardag.

  Funderar du på att renovera eller bara vill göra en snabb och lätt förändring i ditt badrum? Noro vill gärna dela med sig om tips och inspiration på hur man kan inreda, vilka produkter att välja, färgkombinationer och mycket mera. Badrumsinspiration för dig att använda när du ska sätta stilen och trivas i ditt badrum.

  Noros produkter säljs via återförsäljare i hela landet. Så befinner du dig i en butik som fokuserar på bad och badrum, så har de troligtvis produkter från Noro. Via deras hemsida noro.se hittar du och kan handla från hela ditt sortiment. Här hittar du även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Noros bakgrund

  Noro Badrum är ett varumärke som grundades av David, Hasse och Stellan i Halmstad år 2007.

  Noro tänker på miljö och hållbarhet

  Deras värdegrund ligger till bas för hur de agerar mot sina kunder, anställda och deras samarbetspartners. Deras mål är att kontinuerligt förbättra sitt hållbarhetsarbete. De är ödmjuka inför det faktum att det är ett komplext område med miljömässiga, sociala och ekonomiska utmaningar men de ser detta arbete som ett steg till värdeskapande för deras verksamhet och en naturlig del av Noros kvalitetstänkande.

  För Noro är det viktigt att involvera hela organisationen i sitt arbete för att sträva mot satta mål. De har valt att dela upp sitt arbete i tre fokusområden, miljö, kvalitet och socialt ansvar.