Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Matt-tema.

Letar du efter de bästa Matt-tema-erbjudandena?

Om du letar efter de största Matt-tema-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Matt-tema eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Matt-tema och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Le Creuset "Spara upp till 30% !" giltig från från 24/5 till till 10/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Matt-tema, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Matt-Tema är som namnet skvallrar om en kedja som fokuserar på att sälja mattor.

Lär känna Matt-Tema

Matt-Tema är Sveriges största mattkedja med ett 30-tal olika butiker runt om i Sverige och en webbshop där du handla mattor online. I deras egna butiker jobbar riktiga mattproffs som hjälper dig hitta rätt matta för dina behov och önskemål. Hittar du inte en matta i rätt mått så skräddarsyr de gärna en åt dig. Många av deras butiker erbjuder även hjälp med lagning av mattor, tvätt av mattor (eller uthyrning av mattvätt) osv.

På Matt-Tema tar de sitt ansvar på allvar för hur deras produkter påverkar människor och miljön. Det är viktigt för dem att aktivt arbeta med deras samhällsengagemang. De arbetar för att förhindra barnarbete och ge barnen en trygg framtid. De strävar efter bättre arbetsvillkor och säkerhet, samt ställer krav på att människor behandlas med respekt.

Deras butiker harvardagliga öppettider och finns på platser så som Skellefteå, Åre, Växjö och Stockholm. På hemsidan kan du också handla från hela deras sortiment, men även hitta nyheter, erbjudanden, kampanjer och även deras kundservice.

Matt-Temas bakgrund

Matt-Tema etablerades 1986 och tillsammans har de en lång och gedigen branschkunskap med kunniga och starkt engagerade medarbetare.