Hitta Matt-tema i Din stad

Intressant att veta om Matt-tema ...

Matt-Tema är som namnet skvallrar om en kedja som fokuserar på att sälja mattor.

Lär känna Matt-Tema

Matt-Tema är Sveriges största mattkedja med ett 30-tal olika butiker runt om i Sverige och en webbshop där du handla mattor online. I deras egna butiker jobbar riktiga mattproffs som hjälper dig hitta rätt matta för dina behov och önskemål. Hittar du inte en matta i rätt mått så skräddarsyr de gärna en åt dig. Många av deras butiker erbjuder även hjälp med lagning av mattor, tvätt av mattor (eller uthyrning av mattvätt) osv.

På Matt-Tema tar de sitt ansvar på allvar för hur deras produkter påverkar människor och miljön. Det är viktigt för dem att aktivt arbeta med deras samhällsengagemang. De arbetar för att förhindra barnarbete och ge barnen en trygg framtid. De strävar efter bättre arbetsvillkor och säkerhet, samt ställer krav på att människor behandlas med respekt.

Deras butiker harvardagliga öppettider och finns på platser så som Skellefteå, Åre, Växjö och Stockholm. På hemsidan kan du också handla från hela deras sortiment, men även hitta nyheter, erbjudanden, kampanjer och även deras kundservice.

Matt-Temas bakgrund

Matt-Tema etablerades 1986 och tillsammans har de en lång och gedigen branschkunskap med kunniga och starkt engagerade medarbetare.

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Möbler och Inredning

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.