Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Marbodal.

Letar du efter de bästa Marbodal-erbjudandena?

Om du letar efter de största Marbodal-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Marbodal eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Marbodal och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tupperware "Tupperware reklamblad" giltig från från 21/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Marbodal, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Marbodal skapar de kök du inte trodde var möjliga.

Lär känna Marbodal

Din dröm kan bli verklighet. Ingen tanke är för stor. Ingen tanke är otänkbar. Det handlar inte om kvadratmetrar, takhöjd eller om arvet från ditt tidigare kök. Det handlar om din längtan, förväntan och drömmen om livet du vill leva i ditt kök. Med kunskap, kreativitet, och ett stort sortiment gör vi det möjligt. Sedan 1924 tillverkas köken efter beställning hos Marbodal i Tidaholm. De värnar om nästa generation genom omsorgsfull tillverkning, hållbara lösningar och Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Butiken har vardagaliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Stockholm och Danderyd. På hemsidan, marbodal.se är det dock alltid öppet och här kan du få information och dessutom besöka den virituella butiken.

Marbodals bakgrund

1924 grundas Marbodal Snickerifabrik av Carl Andersson. En man med stora ambitioner från Persbo gård i Fröjereds socken. Som byggmästare hade Andersson skaffat sig gedigna yrkeskunskaper och såg tidigt möjligheterna att driva egen snickeriverksamhet. 1933 tog Anderssons sex söner över företaget. Deras olika personligheter kompletterade varandra väl. Därför kunde generationsskiftet genomföras smidigt och företaget kunde fortsätta växa där nya fabrikslokaler, magasin och kontor byggdes.

Betala ditt kök med Marbodal

På Marbodal vill de göra det möjligt för dig att förverkliga din köksdröm. Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan de därför hjälpa dig om du väljer att betala lite i taget. Deras personal i butikenhjälper dig gärna med förslag på finansiering. 

 Du kan välja att betala hela beloppet månaden efter ditt köp utan några som helst extra kostnader – ingen ränta eller avgifter.

- Du kan också välja upp till 12 månaders räntefri delbetalning.

- Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.

- För en lägre månadskostnad kan du delbetala på 36 eller 72 månader med en avdragsgill ränta.